Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért számít a méret?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít a méret?

Figyelt kérdés

Egyrészt, olyan kérdések alatt, hogy melyik a legjobb pénisz mértet, mindig a 13-15 cm nyer…

Másrészt itt minden nő azt írja, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, illetve tanulmányokat is szoktak linkelni, miszerint 10/8 nőnek nincs.

Valamint még arra is rájöttem sok kérdés és válasz alapján, hogy a legintenzívebb orgazmust az ujjazás+nyalás okozza.

Legalábbis a nők bevallása alapján…

Ezek alapján viszont az meglepő és ezekkel nem annyira egyeztethető infó, hogy a nők nagyon nagy többségének szüksége van az aktusra (de akkor minek?) és nem jönnének össze olyan pasival aki nem akar behatolást, csak orált a kapcsolatban…

Ha nincs hüvelyi orgazmus, akkor erre miért van szükség?

Egyébként ezt még meg tudom érteni, mert lehet orgazmus nélkül is egy olyan érzés/időtöltés amit igényelnek a nők…

Amit viszont ezek fényében már nem tudok megérteni és teljesen ellentmondásos a fentiekkel, hogy a nők miért nem jönnének össze kis, akár mikropéniszes férfival?

Mert igen, ilyen kérdéseknél 10/9 válasz az, hogy mondjuk egy 9 centis farkú pasival nem jönnének össze…

De miért nem?

Én két dologra tudok gondolni…

Vagy a fentiek nem igazak és a nők többsége mégiscsak képes a hüvelyi orgazmusra…

Vagy pedig egyszerűen egy kis péniszű pasira nem tudnak férfiként tekinteni, akkora sem hogyha orálisan ki tudja Őket elégíteni.

Na melyik?

Vagy van harmadik lehetőség?

2022. jan. 9. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Minek dugod be a farkadat meg joval elelvezes elott??? Talan mert jo erzes, nem?
2022. jan. 9. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Van harmadik lehetőség, az hogy idióta vagy.
2022. jan. 9. 13:16
 3/10 A kérdező kommentje:

#1. Nem.

Férfiként nem jó érzés maga a szex, teljesen semleges, csak az orgazmusnak van érzése…

Ahhoz viszont kell izgalom is.

Főleg azért teszem be, ha beteszem hogy a csajnak jó legyen.

2022. jan. 9. 13:17
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
nem jó érzés bedugni egy pinába? gond van veled
2022. jan. 9. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

nem érzés maga a szex?

...ilyet se hallottam még.

Voltál te már nővel valaha?

2022. jan. 9. 13:19
 6/10 A kérdező kommentje:

#5.

4 nővel voltam eddig.

2022. jan. 9. 13:20
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Ha neked nem jó érzés, az a te bajod.
2022. jan. 9. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Mert attól hogy nincs hüvelyi orgazmusom és soha sem volt még jó érzés, élvezem és igénylem a szexet. Egy extrém nagy vagy extrém kis mérettel már nem lenne jó az aktus.
2022. jan. 9. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:

"Egyrészt, olyan kérdések alatt, hogy melyik a legjobb pénisz mértet, mindig a 13-15 cm nyer…" Ez a méret soha nem fog nyerni a nőknél. Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. A 13-15cm a már érezhető, de hiányérzet marad kategória nyertese.

"Másrészt itt minden nő azt írja, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, illetve tanulmányokat is szoktak linkelni, miszerint 10/8 nőnek nincs." Ez a nem elég nagy pénisz esetén van így.

"Amit viszont ezek fényében már nem tudok megérteni és teljesen ellentmondásos a fentiekkel, hogy a nők miért nem jönnének össze kis, akár mikropéniszes férfival?" Kutatások bizonyítják, hogy a nagy(obb) pénisszel rendelkező férfi vonzóbb és izgatóbb a nők számára.

Maga az aktus orgazmus nélkül is élvezetes. A méret azéret azért fontos, mert a hüvelynek fizikai inger, fizikai stimuláció kell. A gyakorival ellentétben a hüvelyt a pénisz tölti ki és nem a férfi kedvessége, rendessége, stb.

2022. jan. 9. 14:00
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
Miért? Azért, mert dugásnál érzem én is, ha nem tölti ki rendesen a farkam a hüvelyt. És azáltal nekem sem olyan élvezetes, meg nyilvánvaló, hogy őt sem stimulálja olyan jól. 15/4 a farkam, ami nem számít annyira kicsinek, a hossza okés is lenne (bár legtöbb csajnak tövig megy), de a legtöbbnek ez vékony nagyon. Na ezért számít a méret. És de, ha jól megtudsz dugni egy csajt, mert erősen stimulálod, akkor hüvelyi orgazmusa is lesz, és azt nagyon fogja élvezni. Ha nem elég nagy és vastag a farkad, akkor nem fog menni.
2022. jan. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!