Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít a méret?
Egyrészt, olyan kérdések alatt, hogy melyik a legjobb pénisz mértet, mindig a 13-15 cm nyer…
Másrészt itt minden nő azt írja, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, illetve tanulmányokat is szoktak linkelni, miszerint 10/8 nőnek nincs.
Valamint még arra is rájöttem sok kérdés és válasz alapján, hogy a legintenzívebb orgazmust az ujjazás+nyalás okozza.
Legalábbis a nők bevallása alapján…
Ezek alapján viszont az meglepő és ezekkel nem annyira egyeztethető infó, hogy a nők nagyon nagy többségének szüksége van az aktusra (de akkor minek?) és nem jönnének össze olyan pasival aki nem akar behatolást, csak orált a kapcsolatban…
Ha nincs hüvelyi orgazmus, akkor erre miért van szükség?
Egyébként ezt még meg tudom érteni, mert lehet orgazmus nélkül is egy olyan érzés/időtöltés amit igényelnek a nők…
Amit viszont ezek fényében már nem tudok megérteni és teljesen ellentmondásos a fentiekkel, hogy a nők miért nem jönnének össze kis, akár mikropéniszes férfival?
Mert igen, ilyen kérdéseknél 10/9 válasz az, hogy mondjuk egy 9 centis farkú pasival nem jönnének össze…
De miért nem?
Én két dologra tudok gondolni…
Vagy a fentiek nem igazak és a nők többsége mégiscsak képes a hüvelyi orgazmusra…
Vagy pedig egyszerűen egy kis péniszű pasira nem tudnak férfiként tekinteni, akkora sem hogyha orálisan ki tudja Őket elégíteni.
Na melyik?
Vagy van harmadik lehetőség?
#1. Nem.
Férfiként nem jó érzés maga a szex, teljesen semleges, csak az orgazmusnak van érzése…
Ahhoz viszont kell izgalom is.
Főleg azért teszem be, ha beteszem hogy a csajnak jó legyen.
nem érzés maga a szex?
...ilyet se hallottam még.
Voltál te már nővel valaha?
#5.
4 nővel voltam eddig.
"Egyrészt, olyan kérdések alatt, hogy melyik a legjobb pénisz mértet, mindig a 13-15 cm nyer…" Ez a méret soha nem fog nyerni a nőknél. Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. A 13-15cm a már érezhető, de hiányérzet marad kategória nyertese.
"Másrészt itt minden nő azt írja, hogy nincs hüvelyi orgazmusa, illetve tanulmányokat is szoktak linkelni, miszerint 10/8 nőnek nincs." Ez a nem elég nagy pénisz esetén van így.
"Amit viszont ezek fényében már nem tudok megérteni és teljesen ellentmondásos a fentiekkel, hogy a nők miért nem jönnének össze kis, akár mikropéniszes férfival?" Kutatások bizonyítják, hogy a nagy(obb) pénisszel rendelkező férfi vonzóbb és izgatóbb a nők számára.
Maga az aktus orgazmus nélkül is élvezetes. A méret azéret azért fontos, mert a hüvelynek fizikai inger, fizikai stimuláció kell. A gyakorival ellentétben a hüvelyt a pénisz tölti ki és nem a férfi kedvessége, rendessége, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!