Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira nem számít a méret, akkor miért nem szeretik a nők a kis péniszt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt a 10-es nagyon jó dolgokat írt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt a 32-es is arról ír, amiről eszembe jutott ez a kérdés.
Sokan szeretik azt hazudni, hogy a méret nem fontos, de sokszor lefekszik egy nő azért egy férfival, mert ki akarja próbálni naggyal. Kis mérettel mikor akarja kipróbálni egy nő? Soha. Sok nő nagy péniszű férfit keres párjának is. Hány nő szeretne kicsit? 0? Ha nem lenne fontos, akkor mindenféle méretet szeretnének a nők. Kicsit, nagyot, tók mindegy. Ehhez képest szeretik a nagyot, a nagyot, a még nagyobbat és néhányan beérik átlagossal is. Kicsi egy nőnek se kell.
Kezdjük azzal, hogy a gorillának 5 cm, a csimpánznak meg olyan vékony, mint a ceruza.
2 millió éve nekünk is pont ugyanilyen volt.
Valamit kellett csinálni a nőknek, hogy a sokszorosára megnőjön.
Számít a méret! De NEM minden nőnek van szüksége lóphaszra!
Csak ezt az egyet nem értitek meg!
Én 38 éves vagyok, töménytelen mennyiségű kalandban volt részem, rengeteget szexkapcsolaton vagyok túl, és néhány komolyabb kapcsolatom is volt. De soha életemben nem szerettem a nagy farkat! A nagy farok alatt a 16+ra gondolok.
Egészen egyszerűen nekem fáj!
Ahogyan egy 46-os lábbal nem tudsz felvenni egy 38-as cipőt, úgy egy picike hüvelybe sem tudsz kényelmesen beszuszakolni egy lókolbászt.
Hiába lovagoltok ezen a témán, hogy “deanőkneknagyfarokkell”, botrányosan el vagytok tévedve!
De hiába van elpofázva újra és újra, ti ugyanúgy hajtogatjátok a hülyeségeiteket.
2#
Hiába tud valaki ha a mérete kicsi és vékony pl: hossz:7cm vastagság-3,5cm na az ,hogy elégítsen ki 1 nőt a farkával ? sok póz nem jó neki és el sem éri a nő hüvelyét vele na az mit kezdjen 1 nővel ? Vagy neked elég ? vagy akkor a micro pénisz is jó neked? Vagy ha nem számít akkor jó mondjuk 22/6-7 az a oda pakol le szakad minden
Hagyjuk már számít a méret csak valaki a normált valaki a nagyot szereti ennyi de számít a méret
7. Ha nem érsz a nő puncijához, melleihez, nyakához, csuklójához semmivel, akkor is orgazmust tudsz neki okozni. Ráadásul egy átlagos csaj középső ujja sincs több mint 7 centi.
A nagy méret a legtöbb nőbe be se fér, vagy csak hosszas előkészítő műveletek után. És akkor is hajlamos kidörzsölni és túl feszíteni a puncit. Így mondhatni azzal nehezebb is tényleges örömet okozni mint egy átlagosabbal.
A méret egy adottság, amivel számolni kell. De ahogy egy matek feladatban, több paraméter van.
Maradjunk annyiban, hogy van minimum és maximum méret.
A legkisebb működő méret a 10 cm, és ez a legkisebb nőknél működik csak.
Létezik 5 cm-es méret is... na, ez már csak úgy működik, hogy odatartja a nyíláshoz, és bespriccel. Ezzel mást már nem lehet csinálni.
Felfelé pedig olyan korlát van, hogy nem lehet bedugni, sérülékeny, meg annyi vér a világon nincs, amennyi kellene hozzá.
10 és 25 cm között pedig sokfajta lehetőség van, és általában ezek elég jól tudnak alkalmazkodni is egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!