Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira nem számít a méret, akkor miért nem szeretik a nők a kis péniszt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt a 10-es nagyon jó dolgokat írt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt a 32-es is arról ír, amiről eszembe jutott ez a kérdés.
Sokan szeretik azt hazudni, hogy a méret nem fontos, de sokszor lefekszik egy nő azért egy férfival, mert ki akarja próbálni naggyal. Kis mérettel mikor akarja kipróbálni egy nő? Soha. Sok nő nagy péniszű férfit keres párjának is. Hány nő szeretne kicsit? 0? Ha nem lenne fontos, akkor mindenféle méretet szeretnének a nők. Kicsit, nagyot, tók mindegy. Ehhez képest szeretik a nagyot, a nagyot, a még nagyobbat és néhányan beérik átlagossal is. Kicsi egy nőnek se kell.
Nekem kicsi van. Baratnom kozel 50pasival volt elottem.
A legtobbnek nagy volt. Egy volt, akinek kisebb volt nalam.
Mikor kerdeztem, h elvezi e velem a szexet, azt mondta, h “nem vagyok oda veled a szexert”.
Kozben megbeszeltem vele, h csinalhatja mellettem masokkal, h neki is jo legyen.
Azt mondta nem fogja.
Kozben lett egy masik pasija. Neki nagy van.
Vele faj neki.
Aztan mikor egyutt vagyunk, mar az van, h sokszor nem is erzi, h benne vagyok.
Kozben kiderult, h a kapcsolatunk alatt osszejart egy fickoval, akinek szinten nagy volt, de ezt tagadta. Es kiderult, h hazudik.
Tehat nem birta ki, dugatnia kellett magat a hatam mogott naggyal, de amikir mondtam h megengedem, akkor nem kellett…
"A méretkérdésen rugóztok de amikor meg teljesíteni kellene akkor pár perc és már spricceltek is. Akkor nem teljesen mindegy hogy mekkora? Se kicsivel, se közepessel, se naggyal nem tudtok csúcsra vinni egy nőt. Tisztelet a kivételnek."
Mert minden férfi így van beállítva. Ti meg úgy, hogy alig bírtok elmenni. De ti sosem lehettek hibásak, mindig a férfit kell szidni, amiért hamar elmegy. Mintha olyan könnyű lenne az élvezetet visszatartani.
#20 Sajnos vagy nem, nekem is. Ahogy a 22-es is írta, már a puszta látványa izgató.
Egyébként régebben olvastam egy kísérletről. Mesztelen férfiakról mutattak képeket nőknek és vonzóbbnak tartották a nagy pénisszel rendelkező férfiakat. Illetve az egy külön élmény nekik, ha nagy farkú férfival szexelnek.
26os
Ha a péniszméretnél is a merev állapotot mérjük, akkoe miért írod, hogy a női hüvely 10 cm nyugalmi állapotban? Tudjuk jól, hogy felizgulva jóóval több. Igen, az idegvégződések kívül vannak, de ettöl függetlenül nagyon jó érzés nekik, ha ki vannak töltve rendesen, az hatalmas plusz egy nőnek. És az sem vigasz, hogy úgyis a vastagság számít, mert a legtöbb nőnek kell az 5 cm vastag farok rendesen felizgulva, ami nagyon ritka férfiaknál.
#20: Lol én életemben nem dicsekedtem MÁS dolgaival pl farkával. Most az nekem hol dicsőség, hogy másoknak mije van? Ne legyél már hülye. A faszoddal max te dicsekedsz a haverjajdnak (mondjuk ez nem tudom miféle homo hajlam lenne).
Nekem hosszú lehet, ha a férfi tud vigyázni, de a vastag kifejezetten negatívum. Asszem 2 pasi is volt, akit emiatt küldtem el.
Egy munkatársamnak tényleg nagy van, nem talál magának nőt. Prostik közül is csak az egyik vállalja be mindig. Ugyanolyan hátrány. Akinek itt nagy a szája, hogy nagy kell, szívesen megadom a kontaktot. 24 cm neki állva.
Nekem 14/6, nem panaszkodnak a muffok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!