Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azzal érvelnek, hogy a nők hüvelye se egyforma méretű, azok nem gondolnak bele, hogy ez semmit nem számít annak, akinek kis mérete van?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
#13 Kommentje jól tükrözi. A nők hüvelye kb 15-20cm közötti + egy kis %-nak kisebb vagy nagyobb ennél. Ezzel szemben a péniszek mérete főleg 10-20cm közötti + egy kevés kisebb vagy nagyobb. A vastagság a másik. Az, hogy átlagos (pl 4cm), az nem jelent semmit, mert attól még ez túl vékony. Ha a nőkön múlna, kb nem lenne 15cm alatti hossz és 4,5cm alatti vastagság. Ami ezek alatt van, azokkal csak maximum beérik a kapcsolat miatt. Nem értem, hogy ezzel kapcsolatban minek kell itt a gyakorin hazudni.
". A nők hüvelye kb 15-20cm közötti + egy kis %-nak kisebb vagy nagyobb ennél."
Itt be is fejeztem az olvasást.
#1 Milyen nyelven írjam le, hogy értsd?
#2 Gondolom te is azt hiszed, hogy a hüvely kb 8cm. Nyugalmi állapotban annyi.
"Gondolom te is azt hiszed, hogy a hüvely kb 8cm. Nyugalmi állapotban annyi."
Hinni nem itt kell. Egyébként végigolvastam (sajnos), erőt vettem magamon. Továbbra is úgy gondolom, értékes perceket vettél el az életemből. Ennyi ostobaságot is ritkán olvasni egy kupacban. De kedves leszek veled és lezárhatjuk a "vitát" egész hamar: IGEN, CSAK 20cmrel leszel jó, sajnos ha ettől kisebb tessék beállni incelnek és tüntetni a gonosz válogatós nők gonosz válogatós puncijaik miatt. Sajnos szaporodni így nem igen fogol, de erre az áldozatra mi mindannyian hajlandóak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!