Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok tényleg nem számit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tényleg nem számit a méret?

Figyelt kérdés
Többször olvastam már hogy azért igenis sok csajnak azért számit mivel szeretné ha teljesen kitöltené odabent azt az helyet és nemcsak félig vagy negyedig..
2021. okt. 31. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Számít
2021. okt. 31. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem számít.
2021. okt. 31. 18:44
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Számít
2021. okt. 31. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Muterod pontozd le.
2021. okt. 31. 19:00
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
Számít
2021. okt. 31. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

Nem számít. Sok lány barátommal beszélgettünk már erről pár feles után. Elég mély beszélgetések szoktak lenni és eddig mindegyik azt mondta, hogy nem számít a méret vagyis nem ez a legfontosabb. Sokkal fontosabb, hogy hogyan használod a farkad és mennyire figyelsz oda a partneredre. "Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni."

A jelenlegi párommal is beszélgettünk már erről 1x. Nem én vagyok neki az első. Mondta, hogy az előző párjának nagy farka volt, de egyáltalán nem tudta használni és neki fájt is a mérete. Nincs nagy farkam (15cm), de eddig velem volt a legjobb a szex a párom elmondása szerint és ezt érzem is rajta.

Szóval a technika sokkal jobban számít, mint a méret.

2021. okt. 31. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Hmm valamilyen szinten szamit

De nem ugy ahogy gondoljak

Hanem h a ferfi farka kompatibilis e a no huvelyevel.

Vagyis stimmel e meretben egymashoz.

A noi huvely is lehet tag szuk hosszu rovid...

De a legfontosabb a megfelelo intim ter letrehozasa a vagy es a biztonsag erzese a noknek.

2021. okt. 31. 19:52
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem számít amíg nem mikropenisz.

Voltam már átlagos, nagy és kis méretű férfival is. A nagy méret sokszor volt kellemetlen, fájó, illetve oralt se tudtam adni úgy, hogy jó legyen neki, ami meg nekem esett rosszul mert szívesen csinálom.

Utána volt egy kisebb méretű férfi az életemben, őszintén mondom hogy magasan vele volt a legjobb a szex meg minden egyéb is, egyáltalán nem éltem meg hatranykent hogy nem nagy méretekkel rendelkezik.

2021. okt. 31. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

Egyszer egy nyelven lovagolva mentem el (ami kb egy mikropénisznek felel meg) és fenomenális volt.

Amúgy a nők nagy része csak csiklótól tud elmenni, az meg még folytatódik egy kicsit odabent, de csak pár centire. Egy pici pénisz is képes ingerelni.

2021. okt. 31. 20:57
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

3 pasival voltam, abból kettő átlagos, egy nagy

mindegyikkel jó volt, a naggyal a legjobb, de szerintem ebben más dolgoknak is szerepe van

2021. okt. 31. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!