Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3.8 cm vastag pénisszel ki fogom tudni elégíteni a barátnőmet? Mennyire számít ez megfelelőnek a csajok körében?
Nem mindegy?
Amúgy meg a kisfarkúak mindjárt meggyőznek hogy ez tragédia :D
...szerinted létezik erre hiteles kísérlet?
Hát, haladnod kell még azzal a fejlődéssel - csak ezúttal ne a pénzre meg az egzisztenciára hajts, hanem a "józan ész"-re.
Nekem 14-14,5cm a kerülete de meg nem szexeltem.
Szóval nem mérvadó .
Ha alkalom adódik rá csináld és legyél ügyes
Na megint kitérő válaszok.... -_-
Na akkor: LÁNYOK VÁLASZÁRA vagyok kíváncsi. Egzakt tapasztalaton alapuló véleményt. Tök mindegy most mennyi a pénzem/eszem.
Mire elég egy ilyen vékony pénisz általánosságban?
Pontosabban azon lányok válaszára vagy kíváncsi akik hordják magukkal a kis vonalzó és centikészletet és méregetik a sok partner brokijait amit aztán fel is vezetnek a táblázatba :D
Embeeeeeer :D
"Nekem 14-14,5cm a kerülete de meg nem szexeltem."
Hát nekem sajnos 11,5 cm a kerülete. Nem tudom mire számíthatok. Lehet, hogy életem első intim élménye egyben az utolsó is lesz és lelkileg össze fogok zuhanni, ha nem fogja érezni, hogy benne vagyok.
Nem. Viszonyítni ránézésből tud, mivel nem tudhatja, hogy az a kettő pontosan mennyi is volt (a férfi meg úgyis túloz általában) szóval ha az eddigi partnerek mondjuk 5,5 és 5,0 akkor mihez viszonyítson? Ezért értelmetlen ez a "kérdés
"szóval ha az eddigi partnerek mondjuk 5,5 és 5,0"
Hát ha olyan vastag a dákó, akkor az a fél centi már lósz@*t nem számít. Viszont nekem 3,8 cm és ha megmarkolom a farkam, akkor a mutatóujjam és a hüvelykujjam legvégén lévő ujjperc pont fedi egymást. Ha megmarkolom a dezodoros flakont, akkor már nem ér össze egyik ujjam se. A dezodoros flakon 4,5-4,7 cm vastag, ami szerintem már elég jó vastagság és több csajtól hallottam már, hogyha nem ér össze a két ujja amikor megmarkolja a farkat, akkor az már elég jó vastagság. Márpedig nekem nőies kezem és ujjaim van, tehát elvileg reprezentatív ez a mérés. Szóval ilyen könnyen lehet megkülönböztetni egy cingárfa**út egy normálfarkú pasitól. Elég a markolásra hagyatkozni.
Ezt mi h tudjuk megjósolni neked h az adott csajnak elég lesz e a méreted vagy sem?
Ezt majd ő mondja el neked.
Nekem túl vékony lenne a péniszed, én jobban szeretem ha kitölt, kicsit feszít már.
De ez csak az én véleményem.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!