Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3.8 cm vastag pénisszel ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3.8 cm vastag pénisszel ki fogom tudni elégíteni a barátnőmet? Mennyire számít ez megfelelőnek a csajok körében?

Figyelt kérdés
26 vagyok és úgy tűnik végre megtörik az átok. Révbe ért a karrierem, már jó fizetésem van és egy elit szórakozóhelyen összeismerkedtem egy 22 éves csinos egyetemista lánnyal. 3 napja ismerem, de már holnap estére "programot" szervezett az albérletére. Szinte biztos, hogy szexre kerül sor, mert - jó oké nagyrészt a pénzem miatt is, de a külsőmön/személyiségemen is sokat fejlesztettem - de eléggé vonzódik hozzám. A gond csak az, hogy szűz vagyok, vagyis pontosabban barátnőszűz, mert évente 1-2 alkalommal eljárok prostihoz, ahol - bár szerintem sanszos, hogy csak megjátssza a lány - de élvezni szokta a szexet a partnerem. Most viszont egy olyan lánnyal fogok lefeküdni, aki testileg nagyon érett, több partnere van, arról is tud, hogy évek óta nincs barátnőm (a prostizást logikusan letagadtam), megnyugtatott, hogy nincs ezzel gond (én a karrieremre hivatkoztam ő megértette vszeg ebben a vagyoni helyzetem súlya is közrejátszott), majd egymásra hangolódunk, de baromira kiábrándult leszek, ha nem fogja élvezni vagy megjátssza (mint a prostik szerintem nagy része). Fogalmam sincs egy igazi "hétköznapi civil" lánynak mennyire elég egy ekkora vastagság. A hossza 15-15,5 cm, de az szerintem annyit nem fog számítani. Tudom, hogy elfogadás, hangolódás blablabla légyszi kíméljetek a kitérő és hitegető válaszokkal. Egzakt arra vagyok kíváncsi, hogy ekkora méret mire elég random kiválasztott 100 egyetemista, fiatal, egészséges, szép csaj esetében?

2019. aug. 5. 22:35
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 30-ashoz! Nálam sincs szex előtt se mérőszalag, se tolómérő. Mondjuk ha a markomban van, már van elképzelésem. Eddig még csak egyszer volt negatív élményem, amikor túl vastag volt, és amikor betette azt hittem szétszakadok. Fájt.
2019. aug. 6. 14:19
 32/39 anonim ***** válasza:
34%
Na mi lett ropi?
2019. aug. 7. 09:48
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajba harangozni lehet, akkor a 22 es sem lenne elég. Tök mindegy.
2019. aug. 7. 09:52
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit mondjak. Nekem nagyobb van és vastagabb de nem verhetem a mellemet, hogy mindig kielégítem a farkammal a páromat pedig sokáig bírom. Ez sokmindentől függ. Farokméretre érdemi választ nem kapsz.
2019. aug. 7. 10:07
 35/39 A kérdező kommentje:

#32: Ja, sry majdnem elfelejtettem. Hát, a vártnál (totális megalázás és sárba tiprás) jobb lett, de így is kudarc lett az első együttlét, mert csak néha-néha nyögött fel, amiről ordított a dolog, hogy megjátszotta és valójában baromi közönyös volt már attól kezdve, hogy meglátta a péniszemet. Vszeg tényleg ku**ára nem élvezte az egészet, mert én is alig éreztem valami ingerlést. A szex végén unott arccal gyakorlatilag semmit nem mondott, külön-külön lezuhanyoztunk, segítettem neki megcsinálni egy kiadósabb vacsorát, mert utánam este a barátnőjét várta, aztán amikor kész lett rögtön el is mentem, de kb. semmit nem mondott csak annyit, hogy "estéig még sok dolgom lesz bocsi". De én többet biztos, hogy nem fogok vele lefeküdni, mert baromi lehangoló volt az egész. Gondolom ő sem kér többet belőlem. Mondjuk utána az egész viselkedéséből simán lejött, hogy ez nyilvánvaló és semmi nem lesz a továbbiakban. :'(

Hát legalább megpróbáltam, de a továbbiakban tényleg nem erőltetem ezt a dolgot. Ha nagyon kanos leszek, akkor max elmegyek 1-1 alkalommal egy prostihoz, de részemről vége a tartós szexuális élet reményének.

2019. aug. 7. 13:00
 36/39 anonim ***** válasza:
86%
Képzeld el, hogy milyen szánakozva mesélt rólad a barátnőjének, és milyen jót nevettek rajtad.
2019. aug. 7. 13:07
 37/39 A kérdező kommentje:

#36: Hát nem akarom tudni. Csak most abba gondoltam bele, hogy lehet baromi hülyeséget csináltam/kockázatot vállaltam, mert most látom, hogy 3 közös ismerősünk is van a munkahelyemről fb-on (ebből 2 nő). :O

Nagyon remélem, hogy ezt az egészet diszkréten fogja kezelni. Lehet tisztázni kellene vele, de nem tudom, hogyan.

"Bocsi, tudom, hogy egy kispö**ű vagyok, de és nem akartam az idődet rabolni, de nem felejthetnénk el ezt a kapcsolatot örökre?"

Vagy mi a fenét csináljak most? A munkahelyen szigorúan titkolom a magánéletemet/kerülöm a szexuális témákat.

2019. aug. 7. 13:25
 38/39 anonim ***** válasza:
86%
Terjeszd el róla te előbb, hogy milyen öblös tág kamionparkoló sunája van.
2019. aug. 7. 13:40
 39/39 anonim ***** válasza:
67%

Engem a 3.5 cm vastagságú pénisz is tökéletesen ki tudott elégíteni! Szóval ne aggódj, semmi probléma vele

23n

2021. aug. 5. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!