Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 3.8 cm vastag pénisszel ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3.8 cm vastag pénisszel ki fogom tudni elégíteni a barátnőmet? Mennyire számít ez megfelelőnek a csajok körében?

Figyelt kérdés
26 vagyok és úgy tűnik végre megtörik az átok. Révbe ért a karrierem, már jó fizetésem van és egy elit szórakozóhelyen összeismerkedtem egy 22 éves csinos egyetemista lánnyal. 3 napja ismerem, de már holnap estére "programot" szervezett az albérletére. Szinte biztos, hogy szexre kerül sor, mert - jó oké nagyrészt a pénzem miatt is, de a külsőmön/személyiségemen is sokat fejlesztettem - de eléggé vonzódik hozzám. A gond csak az, hogy szűz vagyok, vagyis pontosabban barátnőszűz, mert évente 1-2 alkalommal eljárok prostihoz, ahol - bár szerintem sanszos, hogy csak megjátssza a lány - de élvezni szokta a szexet a partnerem. Most viszont egy olyan lánnyal fogok lefeküdni, aki testileg nagyon érett, több partnere van, arról is tud, hogy évek óta nincs barátnőm (a prostizást logikusan letagadtam), megnyugtatott, hogy nincs ezzel gond (én a karrieremre hivatkoztam ő megértette vszeg ebben a vagyoni helyzetem súlya is közrejátszott), majd egymásra hangolódunk, de baromira kiábrándult leszek, ha nem fogja élvezni vagy megjátssza (mint a prostik szerintem nagy része). Fogalmam sincs egy igazi "hétköznapi civil" lánynak mennyire elég egy ekkora vastagság. A hossza 15-15,5 cm, de az szerintem annyit nem fog számítani. Tudom, hogy elfogadás, hangolódás blablabla légyszi kíméljetek a kitérő és hitegető válaszokkal. Egzakt arra vagyok kíváncsi, hogy ekkora méret mire elég random kiválasztott 100 egyetemista, fiatal, egészséges, szép csaj esetében?

2019. aug. 5. 22:35
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
88%
Ki fogod tudni, legalábbis nem a méreteden fog múlni.
2019. aug. 5. 23:01
 12/39 anonim ***** válasza:
79%

Hát ezaz, hogy így nem lehet ráhúzni "a lányokra", mindenkinek mások a preferenciái, az eddigi élményei stb. Tehát ha olyannal jössz össze aki eddig a ghánai cserediákokkal volt kapcsolatban annál úgyis SPH lesz a vége, ha pedig olyannal akinek minden eddigi barátja a normál szinten belül mozog, akkor úgyse lesz veled baja.

4,5-4,8 ilyen jónak számítana? Végre egy jó hír (4,5) :D

13/39 A kérdező kommentje:
#10: Akkor vszeg neki se lesz elég, mert nagyon szenvedélyes, hedonista és érett testű. Hát akkor marad az önkéntes cölibátus. Nem fogom hagyni, hogy egy csaj megjátssza azt, hogy élvezi a szexet meg úgyis jó emberismerő vagyok. Látom/érzem ha valaki kamuzik.
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeséget beszélsz kedves kérdező :D
2019. aug. 5. 23:02
 15/39 anonim ***** válasza:
88%
A dezodoros flakon teljesen kerek és szimmetrikus, míg a farkad ovális, nem jó összehasonlítási alap vastagságra. Aki azt írja, 5+ cm vastag a farka, kerületben annál is nagyobb kesz egy dezodor. Btw őszintén, nem sokra elég. Illetve tulajdonképpen egy ujjal is ki lehet elégíteni egy nőt, de az ujjat szabadabban tudod mozgatni és irányítani. Ha például a lány hason fekszik, mondjuk egy párnával a csípője alatt összezárt lábakkal és úgy hatolsz be hátulról, szerintem megfelel, mert úgy sokkal szűkebb a hüvely. A helyedben keresnék hasonló pózokat.
2019. aug. 5. 23:03
 16/39 A kérdező kommentje:
#15: Pasi vagy? De ha görbe a farkam akkor sem stimulál jobban? kb. 20-30 fokban jobbra görbül és azt olvastam valahol, hogy görbe farokkal vastagabbnak érzi magában a farkat a csaj.
2019. aug. 5. 23:09
 17/39 anonim ***** válasza:
80%
Átlagos vastagságúd van. Nekem 4,4 cm, ez már átlagnál vastagabb.
2019. aug. 5. 23:22
 18/39 A kérdező kommentje:

#17: Hát legyen igazad. Majd meglátom, holnap mi lesz. Prostik miatt már van tapasztalatom, nem leszek béna. De hogy annak a csajnak mire lesz elég, meg mi lesz a reakciója... Hát, nem sok jót remélek ha belegondolok, hogy milyen elképesztő szexistennő amazon álomteste van és hogy én azt hogy fogom ingerelni majd kielégíteni...

Na majd beszámolok róla hogy végződött az első alkalom (ha érdekel egyáltalán valakit :P ).

2019. aug. 5. 23:27
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
A görbe farok szerintem inkább annyiból jó, hogy megfelelő szögben jobban stimulálja a G pontot.
2019. aug. 5. 23:27
 20/39 anonim ***** válasza:
87%
nehogy elhiggyétek neki a sztorit, ő a vékonypéniszű rém aki mindig emiatt panaszkodik, vagy ha mégse, akkor a lányos testalkata miatt:D
2019. aug. 5. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!