Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3.8 cm vastag pénisszel ki fogom tudni elégíteni a barátnőmet? Mennyire számít ez megfelelőnek a csajok körében?
Ő írta ki a másik kérdést is? :D
uccsó melyikre gondolsz?
a vékonypénisz miatti megcsalásra? szerintem igen:D
Arra, mert hasonló a stílus.
A péniszed rendben lenne, de a sok rinyálással engem tuti nem tudnál kielégíteni. Ha egy rendes, magabiztos pasi nekem esne 8 centivel, akkor is kielégülnék, de ha egy ilyen mint te elkezd bizonytalankodni meg siránkozni, akkor lehetne 20 centis a farkad és jó vastag, akkor is szar lenne a szex.
Olyan k.va jó lenne, ha ezt felfogná mindenki....
"Ha egy rendes, magabiztos pasi nekem esne 8 centivel, akkor is kielégülnék"
De nem ez az általános, amennyire a kérdésekből lejön. Ha ez így lenne, akkor elégséges lenne, ha mindenki beképzelt lenne és "nekiesne keményen"... De, mint látjuk nem így van. A kérdezőnek pl. nem is számít kicsinek, mégis aggódik, én tőle nagyobb vagyok, de én is aggódnék adott esetben, nem is emiatt, hanem, hogy csak simán rossz lesz. Ahol nincsenek kötött játékszabályok, ott a legnehezebb nyerni.
Ha lenne egy adott metódus ami mindenkinél működik, akkor a szex egy könnyű dolog lenne. De hát nem az. Mindenkinek más jön be, ami kb. hétmilliárd lehetőség.
Ez így igaz. A válaszomban feltételeztem, hogy közben odafigyel rám is.
A magabiztosságot kb. csak úgy értettem, hogy ne azt lássam rajta, hogy a farka méretével foglalkozik...
Jó, az alap, hogy ne tűnjön fel... Foglalkozás szintén - ha ő is velem, különben... én nem vagyok az egyoldalúság híve, annyit adok, amennyit vissza is kapok (körülbelül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!