Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi az a méret ami már kicsinek számÍt? Mi az a méret ami már nagynak számÍt? És mi a tökéletes méret?
13cm alatt kicsi, 17cm fölött nagy.
Az idealis 15-16cm
14 cm alatt kicsi, 20 cm felett tùl nagy.
Ideàlis olyan 17-18 cm
"de ha egy 30-40 éves nővel vagyok ők nem szeretik"
Álmodban esetleg.
Pont, hogy ebben a korosztályban számít leginkább a méret, főleg, ha már szült is.
14 alatt szakító ok, 16-18 a legkellemesebb. Ez ami jó értelemben nagynak vagy átlagosan nagynak számít nekem. Egy 19-20-assal is lehet még kezdeni valamit, nem hátrány. Afölött nem tudom, úgy képzelem már kicsit sok lenne. A legnagyobb 19 körül volt, a legkisebb 14 körül, de nem voltam olyan sok pasival.
Kb 2 centinként már érződik a különbség szex közben, de szopásnál vagy amikor megfogom is
Te jó ég!
Itt férfia(cskák) is ennyire el vannak szállva?
A valós 16cm-18 cm től már elsápadnak.
Milyen 20 meg 20 feletti,meg nincs elég nagyról beszélünk,amikor egy 18cm re rásápadt és haza szaladt mert nincs hozzászokva az ekkorához. Mondja ezt egy olyan lány/nő aki 20-22 cm alatt nem áll szóba egy férfivel.
Na most akkor a 13,12cm átlag mire elég?
Semmire? Vagy a 15-16cm valós átlag?
Ezek szerint a világ férfiainak 30-40%-a dugja meg az összes nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!