Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok tényleg nem számit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tényleg nem számit a méret?

Figyelt kérdés
Többször olvastam már hogy azért igenis sok csajnak azért számit mivel szeretné ha teljesen kitöltené odabent azt az helyet és nemcsak félig vagy negyedig..
2021. okt. 31. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
Számít
2021. okt. 31. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Számit az, csak a lányok a nem számit alatt azt értik, hogy mindegy hány cm, csak akkora legyen ami nekik tökéletes. A tudja használni pedig azt jelenti, hogy minimum fél órát betonkemény legyen folyamatos döngetésnél is, és akkor élvezzen el a pasi, mikor nekik kedvük van hozzá.
2021. nov. 1. 08:20
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Fickó vagyok, de én is sokat beszélgettem erről lány ismerőseimmel. Megállapításom szerint válasz: igen, de nem. Nyilvánvalóan számít a méret, de nem úgy, ahogy a fickók gondolják. Mi azt gondoljuk, hogy a méret és az élvezet egyenes arányosságban van egymással, így ebben a formában ez nem igaz.

Ami viszont igaz, hogy az extremitások nem jók egyik irányban sem. A túlságosan kicsi éppúgy nem kellemes, ahogy a túlságosan nagy sem, így értelemszerűen mégis számít. Amennyiben a határok között mozgunk, akkor viszont már nem számít. És persze a határok egyénfüggők, van akinek a 14cm is fáj, van akinek ez már nem kielégítő.

Szintén fontos megemlíteni, hogy a nők többségének nem a méret lényegtelen, hanem maga a fasz. Ők emberrel szeretnek szexelni, aminek csak egy másodlagos alkatrésze a pénisz. Lehet, hogy még tetszik is nekik a nagy, mert esztétikus, meg izgató, de akkor is csak egy fasz.

És persze nyilván vannak kivételek is. Triviálisan van egy csomó nő, akit beindít a nagy farok látványa, és az érzése, és a szexben ezt keresi is. Ez még nem jelenti azt, hogy bárki hazudik, amikor azt mondja, hogy tetszik, vagy nem tetszik neki.

2021. nov. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!