Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupasz puncit szerető fiúk!Mit reagálnátok ha közvetlen nyalás előtt szembesülnétek azzal a ténnyel, hogy a lánynak teljesen szőrös a puncija? Kinyalnátok így is vagy otthagynátok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 20:15
1/22 anonim válasza:
Én kinyalnám, nem is egyszer, ha találnék ilyen lányt, mert imádom, ha teljesen szőrös egy lány puncija!
4/22 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szóló nemes férfiakhoz.
f 31
7/22 anonim válasza:
Megvárom amig csupira leborotválja majd neki esek és felfalom!
8/22 anonim válasza:
Hoznám a nemis oly rég vásárolt philips hajnyírót és lenyesném :D
9/22 anonim válasza:
Nem nyalnám ki a punci látványa és íze izgat de ha szőrös nem nyalnám ki
10/22 anonim válasza:
Ha megengedné, hogy én borotváljam le az külön ajándék lenne számomra. (Volt ilyen már többször is és fantasztikusan izgato nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!