Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, belemennének kitartott viszonyba?
Figyelt kérdés
Voltatok már esetleg ilyenben? Milyen volt, mik a tapasztalataitok?2021. dec. 29. 11:46
4/5 anonim válasza:
Nem. Volt már olyan párom, aki sokkal vagyonosabb volt nálam és bár sose éreztette velem, sosem éreztem magunkat egyenlőnek (igaz fiatalabb is voltam). Szüleim kapcsolatán is látom, hogy milyen egy ilyen viszony és nekem biztosan nem való. Képtelen lennék ennyire kiszolgáltatottan élni és unatkoznék is, ha nem dolgozhatnék. Több szempontból se való nekem. A személyiségem ellentétes vele igazából.
5/5 anonim válasza:
Hát 2es te nem is ismerkedsz, akkor hogy mennél bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!