Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a párja leszokott a szexről, mit tett, miként dolgozta fel, meddig bírta?
Férfiak és nők válaszára egyaránt kíváncsi vagyok!
(esetemben nejem lett teljesen frigid)
Hozzászólásnál, légyszíves írjatok nemet, életkort, lehetőleg azt is, mióta tart v. meddig tartott a házasság, élettársi viszony!
Keresem az alternatív megoldási lehetőséget.
1,5 éve vagyunk együtt, kb 1 éve alig volt 5 szex. :(
36/F
4 éve tűröm. Egyelőre elvagyok. Pár szituáció volt, ahol megcsalhattam volna és nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, de nem tettem.
Nő vagyok
Csak elmondanám hogy attól hogy frigid, nem ő választotta hogy frigid lett.
Nézetni kellene egy hormon szintet, nemi hormonok, pajzsmirigy, esetleg ha szedné még a fogamzásgátlót attól is el tud menni a szexuális vágy úgy hogy kell legalább egy év sokaknak hogy vissza álljon.
Nem egyből lelépni kell, hanem minimum utána járni mi az oka. Mert ha hormon eltolódás azt simán lehet kezelni.
Nem szokott le teljesen, de kb. négy éven át alig kezdeményezett. Ha én kezdeményeztem nem mondott nemet, de magától igen ritkán. Aztán ebbe volt hogy beleuntam és én is inkább hagytam. Olyan három évnél gondoltam rá, hogy akár még a megcsalást is megérdemelné. De persze nem tettem volna. Aztán helyre jött minden. Úgy 15 év körül voltunk együtt mikor elhanyatlott a libidója.
Nő vagyok.
4#
Képzelheted, hogy én minden megpróbáltam! A romantikától a szenvedélyes stílusig, majd próbáltam rávenni, hogy szakembertől kérjünk segítséget. Párterápia, szexológus, nőgyógyász, urológus, stb. De nem volt hajlandó semmire! Nála ez TABU téma! Mára ott tartunk, hogy még a régi, szexuális élményeinket is kitörülte a fejéből.
Értem én, számtalan oka lehet ennek, de senkit nem lehet arra kötelezni, hogy mondjon le a saját intimitásáról a másik problémai miatt. Főként, ha válaszokat sem kap a másik. (amikor, egyre ritkábban, előhozakodok a témával, ő elnémul, nem felel, nem ad válaszokat, néha faképnél is hagy a kérdéseimmel)
17 éve vagyunk együtt
6/6os írásod olvasva szinte teljesen magamra ismertem. Mi 21 éve vagyunk együtt, kb 15 éve egyáltalán semmi sincs, még beszélni sem hajlandó róla.
Megcsalni nem akarom, nem akartam, de hogy ne legyen unalmas a maszti, próbáltam partnert keresni hozzá (telefonos, csetes), de a folyamatos elutasítást csak az szakítja meg néha, hogy perverz állatnak, vén f@sznak neveznek, holott nem tudják mi a háttér.
Én kétszer éltem meg mindezt, két feleséggel. Egyik 5 év után hagyott fel a szexszel, mivel talált mást, amit én jóval később tudtam meg. A következő a második gyermek születése után, amint teherbe esett. Pocsék érzés, amikor avval szembesül az ember, csak amolyan tenyészbikaként kellettem. Az ő családjukban nincsenek gyerekek! Nincs szellemi fogyatékos testvérénél, nincs vénlány unokatestvéreknél. Egyetlen viszonya volt előttem, de párja nem tudott gyereket nemzeni. Ha engem nem hódít el, akkor most nem lenne utód. Több évnyi vénlány időszak (anyuka szoknyája mellett élt) után pasifogó üzemmódra kapcsolt 34 évesen. Sportolt, lefogyott, stílust váltott, majd megtalált engem.
Második gyermekünk terhessége alatt és kicsivel a szülés után volt a leszoktató időszak, akkoriban néha még volt szex, de már egyre ritkábban és ő egyre kevésbé volt jelen szellemileg, érzelmileg, teljesen frigiddé lett. Szintén nem beszélt velem a szexről az intimitás hiányáról! Otthagyott magamra az érzéseimmel, vágyaimmal. 2 évig bírtam!
16 éve vagyunk együtt és 12 éve már, hogy alig van szex közöttünk.
Úgy 3-6 havonta volt szex, vagy csak egy egyszerű kielégítés.
Az elmúlt egy évben már nulla szex és nulla érdeklődés van feleségem részéről irántam.
Én 46 éves vagyok, a feleségem 45 éves.
Nagyon sokszor leültem vele beszélgetni,a problémáról, de csak ígéreteket kaptam, hogy lesz változás.
Szerveztem nagyon sok közös programot
abban a reményben, hátha ismét közelebb kerülünk egymáshoz, de nem jártam sikerrel.
Ezt nem lehet feldolgozni, és nagy lelki erő kell ezt kibírni,egyben lelki fájdalom is.
Más nőt keresni ebben a korban (nem tartom magam öregnek) már nem egyszerű.
A nők többsége az olyan férfit keresi, aki biztonságot, anyagi biztonságot tud neki nyújtani és boldogságban akar élni,de már ők sem nyújtanának szexuálisan többet, mint az életüket unt feleségek,akik túl korán döntöttek úgy, hogy nincs szükségük a szexre.
Akkor meg minek átszállni egy másik süllyedő hajóra ha,az enyém is süllyed? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!