Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek a párja leszokott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a párja leszokott a szexről, mit tett, miként dolgozta fel, meddig bírta?

Figyelt kérdés

Férfiak és nők válaszára egyaránt kíváncsi vagyok!

(esetemben nejem lett teljesen frigid)

Hozzászólásnál, légyszíves írjatok nemet, életkort, lehetőleg azt is, mióta tart v. meddig tartott a házasság, élettársi viszony!

2022. jan. 2. 17:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Bárom a további hozzászólásokat!

De felmerült bennem egy újabb kérdés a témában:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2022. jan. 7. 00:24
 12/13 A kérdező kommentje:
jav: Várom
2022. jan. 7. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az, aki rossz párkapcsolatban él,az teljesen jogosan reménykedik abban, hogy a következő talán jobb lesz.

Aztán vagy bejön, vagy nem.

Saját,rossz tapasztalat.;

Az előző kapcsolatom szexuálisan nagyon jó volt, csak sajnos a csaj szülei miatt sokat veszekedtünk, pedig külön éltünk. (Nagyon befolyásolták a lányukat)

A mostani párommal ilyen szinten jobb a viszony, ugyanis nincsenek szülők,akik beleokoskodnának mindenbe,de szexuálisan pocsék a házasságunk.

Ezt kaptam a sorstól.

Nem tetszett az előző?

Nesze nekem itt egy másik, egy teljesen más,problémával.

🤷‍♂️

2022. jan. 7. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!