Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legmegalázóbb dolog amit egy férfi tett veletek szex elött/alatt/után?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 18:05
1/18 anonim válasza:
Visszamondta a találkozót 2 nappal előtte.Szexkapcsolat lett volna.
2/18 anonim válasza:
Szoptam, aztán egyszercsak rányomta a fejem a farkara és beleélvezett a torkomba.
3/18 anonim válasza:
Seggbedugott engedely nelkul szarazon
4/18 anonim válasza:
Buli után felmentem a sracnál ,leszoptam majd par perc után hirtelen a számba élvezett, majd közölte hogy neki ennyi volt lehet menni, 23/l
5/18 anonim válasza:
Volt egy srác aki nagyon sokáig tepert majd amikor beadtam a derekam elvitt koktélozni majd fel magához. Szex közben hátrahúzta a kezeim és elkezdett egyre durvábban rakni és mindenfélének hívott közben amíg el nem sült. Az volt az utolsó találkozónk
6/18 anonim válasza:
Nekem is hasonló volt, mint 4-esnek. Igyekeztem nagyon odatenni magam, szoptam, lenyeltem, el akartam bűvölni, aztán felállt, "köszi, ez nagyon jó volt" mondta, felhúzta a nadrágját és elhúzott.
7/18 anonim válasza:
Az, amikor akaratom ellenére csinálta.
22/l
8/18 anonim válasza:
hívta anyukája telefonon, az egy dolog, hogy meg is nézte ki hívja, de fel is vette
9/18 anonim válasza:
Lányok, bocsi, de mit vártatok egy pasitól, akit full leszoptok, mikor lesz készen egy menetre utána? :)
10/18 anonim válasza:
Amikor kérdés nélkül az arcomba köpött, majd nem értette ezzel mi is a probléma..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!