Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már csakis azért alkalmi szexuális élményetek valakivel, mert anyagi ajánlatott tett számotokra? Milyen honorálásért cserébe mit vállaltatok be? Hány éves korotokban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 22:45
1/12 anonim válasza:
15-20k-ért szokták bevállalni, 18-tól 40x évesig a rosszlányokon 😅
3/12 anonim válasza:
Volt. Egyetlen egyszer. 7 számjegyű összeget kaptam érte. Nem volt semmilyen extrém kívánsága a pasinak. Csak kb 30 évvel volt nálam idősebb.
Nem kérek privátot.
4/12 anonim válasza:
Az igen, 3-as. Akkor megérte? Ennyiért még én is leszopok egy öreg faszt
5/12 anonim válasza:
Nekem is volt, mondjuk pasi vagyok.
6/12 anonim válasza:
Volt, egyszer.
Nagyon sok pénzt kaptam, anyagilag megérte (abból vettem az első kocsimat), de lelkileg nem volt jó élmény, íg többször nem csináltam ilyesmit. Igaz, akkor még kis naív 18 éves voltam.
10/12 anonim válasza:
#5 vagyok
azért mert lúzerek vagytok és egész életetekben futni kell a p*nci után még nem kell lepontozni, mert nekem volt aki fizetett is szexért. Mondjuk nem olyan nő volt, aki után futna valaki, de nekem nagyon megérte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!