Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha kifejezetten csakis szexre vágytok olyankor, amikor épp nincs senkitek (se párotok, se szexpartneretek), honnan kerestek partnert? Az "udvarlók" közül valakinek beadjátok a "derekatokat", online, elmentek bulizni vagy milyen közegből?
Figyelt kérdés
Illetve mi alapján szelektáltok, hogy kire essen a megtiszteltetés? Hány évesen gondolkoztok így?2021. okt. 7. 15:13
1/6 anonim válasza:
Én online kerestem eddig mindíg pasit. Volt akivel egy alkalom volt de volt akivel többször találkoztam.
Vagy marad a maszti míg nincs megfelelő partner.
2/6 anonim válasza:
Van erre talonban pár pasi, akiknek bármikor szólhatok ilyen esetben. Pl az egyik régebbi exem, meg egy volt szeretőm.
3/6 anonim válasza:
Házibuli. Aki ott dugni akar, az fog is... ;)
4/6 anonim válasza:
Nekem is van egy exem, akivel nagyon jó a szex. Ha vele nem lehet, akkor inkáb kibírom. Idegennel nem csinálok ilyet és nem az erkölcsi baromságok miatt, hanem mert abban nekem semmi jó nincs.
5/6 anonim válasza:
Én sem szeretek idegenekkel lenni akikről kb semmit nem tudok. Valamennyi ismeretség kell hozzá. Legutóbb Tinderen találtam erre partnert, de az inkább barátság extrákkal felállás volt.
6/6 anonim válasza:
Idegennel/pár mondat beszélgetés után szinte teljesen kizárt. Még ha csak szexre is, de nekem kell, hogy intelligens legyen a pasi, mert engem fejben is kell mozgatnia, a testi vonzalom nekem nem elég. Általában neten ismerkedem és ha mindkettőnknek jó úgy, akkor nem csak egy alkalom van a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!