Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan hölgyek, akik kifejezetten szeretnek szexchatezni?
Én régebben szinte hetente találtam itt olyan nőt, akivel könnyedén eljutottunk odáig, de sosem úgy működött a dolog, hogy kimondottan közös masztizásra invitáltam ismeretleneket, hanem valami tök más témáról keveredtünk oda teljesen váratlanul.
Szerintem úgy sosem fog működni, hogy a pillanatnyi szexuális feszültséged levezetéséhez keresel partnert sürgősen.
Valóban nem sok olyan "valós" férfi, vagy nő van itt... így az ember megbízni sem tud igazán egy ismeretlenben, hiába lenne rá nyitott.
Ha van itt viszont olyan lány, aki valós, és nem fél nyílt lenni, akár ezen a téren is, akkor annak tisztelet mint kivétel! Az ilyennel én is szívesen beszélgetek.
25/F
A múltkor egy hasonló kérdésre több "hölgy" is válaszolt, miszerint nagyon nehéz jó partnert találni. Többüknek írtam értelmesen,ismerve kedves megszólítás, mondat eleji nagybetűk, mondatvégi írásjelek, befejezés szabályát.
Egyetlen válasz sem érkezett.
😃
Van akivel szerettem. Itt találtam hozzá jó partnert.
40+n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!