Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a legtöbb pasi alkalmi szexnél, a lassú, ölelkezős, romantikus szexet?
Mit jelent az alkalmi szex? 1 alkalom és ennyi? Vagy csak azért mentél el vele, mert neked a szex kell?
Férfiként azt mondom, hogy úgy mint a nőknek, nekünk is kellenek ingerek. Egy női érintés már keltenek ingereket az emberben és a szex is könnyebben megy.
De az alkalmi szót definiálni kellene ebben az esetben.
#5 vagyok. Így már értem. Véleményem szerint, ebben az esetben is lehet a szex minőségét úgy emelni, hogy közben van simogatás, ölelkezés, csókolozás, stb. Ha ezek nincsenek, akkor kényegében odamész, szétteszed a lábad, megdugnak és elmész haza. Szerintem, a férfiak azért szeretnének többet is, ezért vágynak a felsorol dolgokra.
Én biztos szeretném ezeket, mert a szex úgy élvezetesebb, még ha alkalmi is.
Mert jó.
Azért mert dugás,sex után még vágyok egy kis gyengédsére.
Ha csak lélektelenül baxun az más,akkor nem is maradok utána.
Kedves 8-as! Nem okoztak traumàt a férfiak, de túl sokáig voltam egy kapcsolatban és nem éltem ki magam szexuálisan. Szerintem nem tartozok szám adással senkinek se, hogy miért nem akarok komolyat. Ha egy pasi akar az tök normális, de ha egy nő akkor egy hányadék? Nehogy már a pasikat kelljen félteni h ki használom őket. Előre meg van nekik minden mondva. Nincs zsákbamacska. De nekem a csók, ölelkezés kapcsolatba való. Nem barátnő pótlék vagyok.
Jah és szurkáljon csak meg téged egy jó gyomorrontás kis himsovinisztám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!