Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar a legtöbb pasi alkalmi szexnél, a lassú, ölelkezős, romantikus szexet?
Mert a csók, az ölelés hozzátartozik a szexhez.
Ha ez nincs, akkor ennyi erővel egy műp-nát is lehetne dugni, ehhez semmi szükség nincs rád.
Én férfiként válaszolok.
Nálam a szexhez hozzátartozik az ölelés, csók, összebújás utána, kis romantika.
Lehet, hogy valakinek ez csak párkapcsolatban fér bele, nekem alkalminál is. Én szeretek ahhoz is odabújni, akit 3 órája ismerek csak, ha már egyszer volt egy jó szex.
Én el tudok vonatkoztatni attól, hogy túl intim lenne ez.
Vannak emberek akik vágynak az ölelésre bújásra ilyenkor is és van aki nem. Szerintem ez nem nemtől függ.
Én is szeretem ha valamiféle érintés / ölélés társul a szexhez akkor is ha csak alkalmi. Ha csak sima dugjunk aztán viszlát szituáció van azt lehet inkább kihagyom, nem leszek tőle boldogabb.
Nekem hozzá tartozik a sexhez a csók. A bujás az annyira nem de jó, ha lehet akkor is ha reggel 2irányba megyünk és soha nem találkozunk.
És a másik, csak megdugni nem akarok egy lányt alkalmiban,arra ott vannak a kurvák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!