Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar a legtöbb pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a legtöbb pasi alkalmi szexnél, a lassú, ölelkezős, romantikus szexet?

Figyelt kérdés
Nagyon sok szinte már bújni kezdett. Holott nem vagyok a barátnőjük, nem randizgatok velük. De a legtöbb szinte erre vágyik. Mitől alakul ez ki? Vagy más szándékaik voltak?
2021. okt. 11. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Mert a csók, az ölelés hozzátartozik a szexhez.

Ha ez nincs, akkor ennyi erővel egy műp-nát is lehetne dugni, ehhez semmi szükség nincs rád.

2021. okt. 11. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Mennyi sértődött kis rózsaszín hímecske van itt akinek fáj ha egy csajt meg kell rendesen baxni és kész. :D
2021. okt. 11. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Én férfiként válaszolok.

Nálam a szexhez hozzátartozik az ölelés, csók, összebújás utána, kis romantika.

Lehet, hogy valakinek ez csak párkapcsolatban fér bele, nekem alkalminál is. Én szeretek ahhoz is odabújni, akit 3 órája ismerek csak, ha már egyszer volt egy jó szex.

Én el tudok vonatkoztatni attól, hogy túl intim lenne ez.

2021. okt. 11. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Vannak emberek akik vágynak az ölelésre bújásra ilyenkor is és van aki nem. Szerintem ez nem nemtől függ.

Én is szeretem ha valamiféle érintés / ölélés társul a szexhez akkor is ha csak alkalmi. Ha csak sima dugjunk aztán viszlát szituáció van azt lehet inkább kihagyom, nem leszek tőle boldogabb.

2021. okt. 12. 01:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó, akkor legközelebb elverünk derékszíjjal szex előtt, és után is. Megfelel?
2021. okt. 12. 06:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem hozzá tartozik a sexhez a csók. A bujás az annyira nem de jó, ha lehet akkor is ha reggel 2irányba megyünk és soha nem találkozunk.

És a másik, csak megdugni nem akarok egy lányt alkalmiban,arra ott vannak a kurvák.

2021. okt. 12. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!