Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha igaz ez az állítás, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igaz ez az állítás, hogy a férfiak csak akkor fekszenek le egy duci/túlsúlyos/dagadt nővel ( ki hogy szereti mondani), ha nincs más, akkor ez miért történt meg?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy egy fiú/férfi félrelépett a baratnőjétől velem (én túlsúlyos vagyok, +10kg, a barátnője meg kifejezetten nagyon vékony ), azóta is együtt vannak egyébként, de a srác kezdeményezte a beszélgetést, stb.. kb 3-4-szer szexeltunk, nagyon hamar elment mindig…

A kérdésem, hogy miért csalta meg velem a barátnőjét?

2022. jan. 6. 20:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Itt a pasi a ribi.
2022. jan. 7. 07:23
 22/25 anonim ***** válasza:
68%
21. Ő is.
2022. jan. 7. 15:09
 23/25 anonim ***** válasza:
72%

Megvan a Family Guy 12. évadának 10. részéből ez a jelenet?

"- Öcsém, milyen jó belátás van innen Bonnie szobájába! Hogy tudsz mással foglalkozni?

- Mit dumálsz? Lois sokkal szebb, mint Bonnie... Ó, már értem: rosszabb, de mégis más!"

Szóval önmagában az, hogy mással lehet, nem azzal, akivel mindig szokott. Ugyanakkor nem tart jobbnak, hiszen vele maradt, nem hagyta el érted.

2022. jan. 7. 15:58
 24/25 anonim válasza:
60%

A 170/70 az nem túlsúlyos vagy dagadt, hanem átlagos.

Nekem túl vékony lennél...

2022. jan. 11. 22:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont jó lennél!
2022. jan. 12. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!