Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, az alábbiak közül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, az alábbiak közül melyik állítás igaz rátok? (Orál téma.)

Figyelt kérdés
Azt képzeljétek el, hogy komoly(nak induló) kapcsolatban vagytok egy nővel, akit már meg is szerettetek, és nagyon egy hullámhosszon vagytok vele, látjátok a közös jövő potenciálját.

2021. ápr. 18. 02:45
A kérdező szavazást indított:
Fontos, hogy legyen oda-vissza orális szex, ha nem lenne, az okot adna a részemről a kapcsolat lezárására.
Nem ragaszkodom ahhoz, hogy én nyaljam őt, ha ő nem szeretné, viszont a szopás nélkülözhetetlen a számomra.
Nem ragaszkodom ahhoz, hogy szopjon, ha nem szeretne, de nyalás nélkül semmiképp nem bírnám sokáig.
Nem kötelező eleme a szexnek az orál sem oda, sem vissza. Ha egyik sem jön be a nőnek, akkor is lehetünk együtt jó kapcsolatban.
73 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

"Nem ragaszkodom ahhoz, hogy szopjon, ha nem szeretne, de nyalás nélkül semmiképp nem bírnám sokáig."

Na ehhez annyit fűznék csak hozzá hogy bírom én nyalás nélkül is, de imádom csinálni, és szerintem fontos része a szexnek.

2021. ápr. 18. 02:51
 2/16 A kérdező kommentje:
Jó választásnak hangzol. :D
2021. ápr. 18. 02:58
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Soha sem erőltetnék semmit, ha ő nem csinálná, akkor találnánk mást ami nekem jól esik, de ha ő szeretné, én akár órákig is kényeztetném..
2021. ápr. 18. 03:09
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

#3-as

Itt nem az erőltetésről van szó, hanem az igényről.

2021. ápr. 18. 04:28
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
#1es vagyok, és ezt férfiként mondtam😂
2021. ápr. 18. 04:50
 6/16 A kérdező kommentje:

Tudom.

2021. ápr. 18. 05:19
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Rendszeresen kinyalom a barátnőm pedig szőrös. Ez alap nálunk.
2021. ápr. 18. 06:31
 8/16 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem tartottam semmit kötelezőnek.Mondhatom,nyalás mániás vagyok.Nagyon szeretem csinálni a páromnak. Szerencsére igényli is.Persze a viszonzás se szokott elmaradni.De soha nem eröltettem,kézzel is a mennyekben tud juttatni😉
2021. ápr. 18. 12:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok nyalni, szóval sajnálnám, ha az adott partnerem nem szeretné, de ahhoz nem ragaszkodom, hogy leszopjon, ha nem akar. Igazából a nyalást sem erőltetném rá, ha nem akarja, de azért csak akarja. :))

28/F

2021. ápr. 18. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egyik jó része főleg ha jól is csinálja az ember. :)
2021. ápr. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!