Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, rátok (személy szerint) hány állítás igaz az alábbiak közül?
1. Csak olyan nővel szeretek beszélgetni tartalmasabban, akivel összejönnék és/vagy lefeküdnék.
2. Nem hiszem, hogy egy férfinak sok közös témája lehetne egy nővel.
3. Ha meglátok az utcán/tömegközlekedésen/hivatalos helyen/közterületen egy idegen nőt, akit alapvetően csinosnak találok, akkor elképzelem meztelenül és/vagy elkezdek hosszasabban fantáziálni arról, hogy mi mindent csinálnék vele.
4. Volt, hogy hazudtam/elhallgattam tényeket annak reményében, hogy úgy több eséllyel juthatok szexhez.
5. Csak olyan nővel lennék együtt hosszabb távon, aki élvezi a szubmisszív szerepet az ágyban.
6. Úgy gondolom, hogy egyedül a domináns férfi-szubmisszív nő felállás a természetes (akár szexben, akár az élet többi területén).
7. Csaltam már meg a páromat/exemet azért, mert nem kaptam meg tőle az ágyban valamit, amit szerettem volna.
8. Csaltam már meg a páromat/exemet azért, mert jött egy nő, akinek a testét megkívántam.
9. Úgy érzem, hogy a nemi erőszak túllihegett téma, sok esetben az "elszenvedőjének" is van annyi felelőssége a dologban, mint az elkövetőjének.
10. Időről időre megbeszélem a barátaimmal, hogy hogyan szexelek a párommal (vagy exemmel, amíg vele voltam)/hogy milyenek a párom testének a paraméterei.
Igazából most a szavazatok érdekelnének a legjobban, nem akarok egymásnak ugrasztani embereket a kommentszekcióban.
7 igaz.
A 2., 6. és 9. ami nem igaz rám...
És mire szeretnél ezzel kilyukadni, egyébként kérdező?
Az én válaszomból például mit szűrsz le? (5., 6.)
Azt, hogy valószínűleg nem egymást keressük. De nyilván lehet olyan választ is adni, hogy abból ne csak ennyit szűrjek le.
4, 5, 7, 8, 10 mind igaz vagy igaz volt már rám életemben
A 9-es és a 6-os pontot kifejezetten toxikusnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!