Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igaz ez az állítás, hogy a férfiak csak akkor fekszenek le egy duci/túlsúlyos/dagadt nővel ( ki hogy szereti mondani), ha nincs más, akkor ez miért történt meg?
A lényeg, hogy egy fiú/férfi félrelépett a baratnőjétől velem (én túlsúlyos vagyok, +10kg, a barátnője meg kifejezetten nagyon vékony ), azóta is együtt vannak egyébként, de a srác kezdeményezte a beszélgetést, stb.. kb 3-4-szer szexeltunk, nagyon hamar elment mindig…
A kérdésem, hogy miért csalta meg velem a barátnőjét?
Nekem életemben egyetlen pasim volt, és egész életemben eddig túlsúlyos voltam, de kicsit jobban, mint te. Ő állítása szerint imádta a húsos csajszikat. Sosem éreztem, hogy azért lenne velem, mert nincs más. Jóképű srác volt, normális gondolkodásmóddal, mérettel, munkával, családdal.
Több, mint 15 éve szakítottunk, és azóta sem szólt hozzám a kutya se. Mármint párkapcsolat, vagy dugás szempontjából. Valahogy az átlag pasiknak kövér vagyok, akik meg a durván túlsúlyosokat szeretik, azoknak meg vékonyka. Szóval nem lehet ezt tudni.
Meglehetősen testképzavaros vagy, ha +10 kg neked túlsúly. Talan a gebe után egy normál testsúlyos lánnyal is akart lenni.
Büszke lehetsz magadra amúgy, igazi gerinc van benned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!