Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sugardaddyk ki mennyi szponzor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddyk ki mennyi szponzorizációt szokott mostanában adni a sugargirl-öknek?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt volt utoljára támogatásos sugarkapcsolatom,az utóbbi években nem és azóta biztos változott mind a támogatás mértéke és a szokások.

2022. jan. 6. 19:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
86%

Sok csaj meg tapasztalataim alapján Andy Vajnát akar, azzal a csavarral hogy legyen még fiatal is és ne legyenek perverz elvárásai.

Nem tudják felfogni, hogy Ő speciel benne volt a 40 (!) leggazdagabb magyarban és évtizedek munkája volt a vagyonában, nagyon nagyon kevés harmincas, negyvenes pasi van aki ilyet el tud érni…

Ergo NEM lehetnek a következő Vajna Timik, erre kisebb az esély mint a lottó ötösre.

Láttam puncsot olyat, aki kiírta hogy mindent lehet vele csinálni, de sport kocsit akar, meg több (!) lakást.

És ki tett magáról 2db képet, egyiken se látszott részletesen…

Illetve én egyszer élőben beszéltem egy 18 éves csajjal, akinek mondtam hogy havi 1 milliót tudok ajánlani maximum…

Ebbe látszólag bele egyezett, de olyan irreális dolgokat kezdett el sorolni, hogy majd akkor ha összejön a kapcsolatunk akkor pár hónap múlva az új autójával, az új házában fog fogadni, meg ilyenek… Ha segítek.

Nem tudom, hogy ennyire nem volt tisztában az ingatlanárakkal, vagy azt hitte hogy annak ellenére amit megbeszélünk, majd adok többet?

Szerintem évi 12 millió az rengeteg pénz. Legalábbis ezek a nők szinte semmivel sem tudnának ennyit keresni…

El mehet prostinak és fog ennyit keresni, de Ő azt nem akarja, mert az egy kényelmetlenebb élet, meg azért nem annyira biztonságos napi 5-6 idegennel dugni, akit azelőtt sosem látott.

Szóval eléggé ledöbbentem… Hogy miket tervez abból a pénzből.

Amikor egy lakás 40 milla.

És rögtön az elején leszögezte azt is, hogy amúgy Ő nem szereti az extrémebb dolgokat, csak a “normális” szexet.

Nem tudom, hogy ez mit jelent, de az a sejtésem hogy nem sok jót (fekszik mint egy fadarab).

2022. jan. 7. 10:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!