Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sugardaddyk ki mennyi szponzor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddyk ki mennyi szponzorizációt szokott mostanában adni a sugargirl-öknek?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt volt utoljára támogatásos sugarkapcsolatom,az utóbbi években nem és azóta biztos változott mind a támogatás mértéke és a szokások.

2022. jan. 6. 19:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a sugargirlok nagyrészt kihaltak, helyettuk sok vasat a tuzben tartó alkalmankénti osszeget kérő, félprofi prostik vannak minden ilyen oldalon. 50k per tali korul van az arfolyam, de jobban jarsz prostikkal, ha már.
2022. jan. 6. 19:32
 2/21 A kérdező kommentje:
Prosti nem kell kösz. Nem az a szint az elvárás hogy olyan nőt dugjak akit naponta 10 másik dug. Tudom van sok olyan nő amiről beszélsz pár évvel ezelőtt is voltak sokan,de inkább a telhetetlen fiatalok közül akik egyszerre 2-3 sugardaddyt fenntartottak és mindegyik azthitte hogy csak ő van nekik. De az ilyen nők max 1-2 hónap alatt lebuknak,a gond az hogy egyre több tini szeretne sugardaddyt és ha rá kapnak a pénzre minél többet akarnak,ezért csinálja ezt egyre több nő. Jól kell támogatni azt az egyet és élményekkel is ellátni,na meg persze jól megkefelni és nem nagyon fog más pasi után nézni ha van egy kis esze.
2022. jan. 6. 19:39
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

En leirtam a tapasztalataim. Jól kereső, vonzó, világotjárt harmincas ferfikent nem birtam sugarbabyt talalni aki ne prosti lett volna. Sima szexkapcsra pedig gond nelkul talalok partnert. Szoval en feladtam, majd egyszer kiélem ezt a fetisht is.

A tarifa ettll fuggetlenul 50k per tali korul mozog.

2022. jan. 6. 19:43
 4/21 A kérdező kommentje:
Milyen oldalakon és hol kerestél? Milyen szempontok szerint?
2022. jan. 6. 19:46
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Puncson főleg. Életem legrosszabb befektetése volt az ottani havidíj és próbálkozás, pedig egyszer egy shitcoinon egy óra alatt buktam hat számjegyet... :D

Innen is rámírt már egy-két lány, de kamusok voltak.

2022. jan. 6. 19:58
 6/21 A kérdező kommentje:

Én is próbálkoztam puncson anno,2 szeretőm lett is onnan de mindkettő rövidtávú volt,és pont a puncs van tele olyan fiatal lányokkal amit fentebb írtál. Amikor saját hirdetést adtam fel és arra jelentkeztek nők onnan voltak korábban nagyon pozitív élményeim,legfőképp a 30-40-es korosztállyal kapcsolatban. Egyébként próbáld ki a viszony.hu-t is.

Ami érdekes hogy alig találni ilyen oldalakat 1-2 magyarban ahol tudsz sugargirliket keresni,Ausztriában van 10-12 ilyen oldal,Németországban 20 is,Hollandiában ugyanúgy legalább 10-12,idehaza pedig jó ha 2-3-4 sajnos

2022. jan. 6. 20:03
 7/21 anonim ***** válasza:
31%

Prosti nem kell, de fizetnél egy csajnak egy rakas pénzt a szexért.

Igazi férfi vagy.

Meg okos.

2022. jan. 6. 20:05
 8/21 anonim ***** válasza:
66%

A sugarbaby kereső oldalak nem jók, 100-ból 80 prosti, 15 kamus, a maradék 5ből 1 van aki szép is és még valamennyire a realitás talaján mozog (nem azonnal lambót akar)…

De rá meg percek alatt lecsapnak és elkelt.

Saját hirdetést kell kiírni…

Én úgy tapasztalom, hogyha tényleg szép és vállalható nőt akarsz, aki bevállalós a szexben, nincs felnőtt filmes vagy szexmunkás múltja, illetve lehet vele tervezni, akkor olyan havi 1 millió forint körüli összeget kell rászánnod.

2022. jan. 6. 20:46
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Saját hirdetést, mégis hova? A facebook falamon promózzam? :D Na, de komolyan érdekelne.
2022. jan. 6. 20:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak különböző oldalak, ahova pénzért lehet kitenni hirdetéseket.

Mintha egy használt autót hirdetnél meg…

Pl. startapro, de van még egy pár.

Én is tudom, hogy proli módszernek tűnik, de még ez a legköltséghatékonyabb.

Pár tízezer forintot ráköltesz, megadod a tilószámod vagy e-mail címed (ha a telót, akkor sokkal több megkeresést fogsz kapni, mégpedig SMS-ben) és jönnek majd az érdeklődők.

Lesz ami kamu…

De több szokott lenni a valódi.

Sokan nem akarnak képet küldeni, amíg Te nem küldesz, de én értelmesen meg szoktam velük értetni, hogy ez miért minimum…

Aztán olyan képet kell kérni, ahol egy papírlapra ráírják a neved, vagy amit kérsz.

Így kiszűrheted a kamusokat.

Még az se rossz módszer, ha a sugarkapcsolat témájú oldalakon elkezded megvenni a saját profilodra a gyémántokat, meg az ilyen szarokat, amik éppen az aktuális oldalon vannak…

Az a réteg amelyik komoly szándékkal keres támogató, így meg fog találni.

És nagyon sok megkeresést fogsz kapni…

De ehhez az kell, hogy benne legyél a top legtöbb gyémánttal (vagy fszom tudja mivel) rendelkezők között, az oldal toplistáján.

Ez pedig akár több milliódba is fájhat…

Viszont innen rögtön tudják, hogy nem vagy kamus és a bátortalanabbak is rád mernek majd írni.

2022. jan. 6. 21:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!