Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugardaddyk ki mennyi szponzorizációt szokott mostanában adni a sugargirl-öknek?
En leirtam a tapasztalataim. Jól kereső, vonzó, világotjárt harmincas ferfikent nem birtam sugarbabyt talalni aki ne prosti lett volna. Sima szexkapcsra pedig gond nelkul talalok partnert. Szoval en feladtam, majd egyszer kiélem ezt a fetisht is.
A tarifa ettll fuggetlenul 50k per tali korul mozog.
Puncson főleg. Életem legrosszabb befektetése volt az ottani havidíj és próbálkozás, pedig egyszer egy shitcoinon egy óra alatt buktam hat számjegyet... :D
Innen is rámírt már egy-két lány, de kamusok voltak.
Én is próbálkoztam puncson anno,2 szeretőm lett is onnan de mindkettő rövidtávú volt,és pont a puncs van tele olyan fiatal lányokkal amit fentebb írtál. Amikor saját hirdetést adtam fel és arra jelentkeztek nők onnan voltak korábban nagyon pozitív élményeim,legfőképp a 30-40-es korosztállyal kapcsolatban. Egyébként próbáld ki a viszony.hu-t is.
Ami érdekes hogy alig találni ilyen oldalakat 1-2 magyarban ahol tudsz sugargirliket keresni,Ausztriában van 10-12 ilyen oldal,Németországban 20 is,Hollandiában ugyanúgy legalább 10-12,idehaza pedig jó ha 2-3-4 sajnos
Prosti nem kell, de fizetnél egy csajnak egy rakas pénzt a szexért.
Igazi férfi vagy.
Meg okos.
A sugarbaby kereső oldalak nem jók, 100-ból 80 prosti, 15 kamus, a maradék 5ből 1 van aki szép is és még valamennyire a realitás talaján mozog (nem azonnal lambót akar)…
De rá meg percek alatt lecsapnak és elkelt.
Saját hirdetést kell kiírni…
Én úgy tapasztalom, hogyha tényleg szép és vállalható nőt akarsz, aki bevállalós a szexben, nincs felnőtt filmes vagy szexmunkás múltja, illetve lehet vele tervezni, akkor olyan havi 1 millió forint körüli összeget kell rászánnod.
Vannak különböző oldalak, ahova pénzért lehet kitenni hirdetéseket.
Mintha egy használt autót hirdetnél meg…
Pl. startapro, de van még egy pár.
Én is tudom, hogy proli módszernek tűnik, de még ez a legköltséghatékonyabb.
Pár tízezer forintot ráköltesz, megadod a tilószámod vagy e-mail címed (ha a telót, akkor sokkal több megkeresést fogsz kapni, mégpedig SMS-ben) és jönnek majd az érdeklődők.
Lesz ami kamu…
De több szokott lenni a valódi.
Sokan nem akarnak képet küldeni, amíg Te nem küldesz, de én értelmesen meg szoktam velük értetni, hogy ez miért minimum…
Aztán olyan képet kell kérni, ahol egy papírlapra ráírják a neved, vagy amit kérsz.
Így kiszűrheted a kamusokat.
Még az se rossz módszer, ha a sugarkapcsolat témájú oldalakon elkezded megvenni a saját profilodra a gyémántokat, meg az ilyen szarokat, amik éppen az aktuális oldalon vannak…
Az a réteg amelyik komoly szándékkal keres támogató, így meg fog találni.
És nagyon sok megkeresést fogsz kapni…
De ehhez az kell, hogy benne legyél a top legtöbb gyémánttal (vagy fszom tudja mivel) rendelkezők között, az oldal toplistáján.
Ez pedig akár több milliódba is fájhat…
Viszont innen rögtön tudják, hogy nem vagy kamus és a bátortalanabbak is rád mernek majd írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!