Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sugardaddyk ki mennyi szponzor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddyk ki mennyi szponzorizációt szokott mostanában adni a sugargirl-öknek?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt volt utoljára támogatásos sugarkapcsolatom,az utóbbi években nem és azóta biztos változott mind a támogatás mértéke és a szokások.

2022. jan. 6. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

En ilyen lanynak mondanam magam es ha nem lenne most parom ki is probalnam ezt a fajta kapcsolatot. De az is kellene hogy a ferfi igenyes legyen es tetszen. Nem akarkivel mennek el a penzert. Hogy szokott törtènni egy ilyen tali/kapcsolat?

2022. jan. 6. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

#11.

Nekem egy ilyen kapcsolat sem jött össze még, legalábbis abban a formában ahogy nekem tetszene…

Ezért többől még én magam hátráltam ki az elején.

Igazából ugyanúgy jön össze, ahogyan egy Tinder randi.

Interneten beszélgettek, bizonyítjátok egymásnak hogy nem mondjuk a napisz@r áll a dolog mögött, stb. Aztán alakul…

Egy komoly vagyonos féri elvárja a diszkréciót és mindenképpen neked kell majd először képet küldened, ha végig gondolod meg fogod érteni hogy miért… Hogy valószínűleg neki van nagyobb veszítenivalója, neki fontosabb a hírneve. Ezt muszáj lenyelnie a támogatandó félnek…

Először nyilvános helyeken szokás találkozni, étteremben, stb.

Ha valaki gyanús, akkor inkább offolod az egészet, érdemes a megérzéseidre hallgatni…

“ De az is kellene hogy a ferfi igenyes legyen es tetszen. Nem akarkivel mennek el a penzert. Hogy szokott törtènni egy ilyen tali/kapcsolat? “

Persze az érthető, hogy neked is vannak ilyen jellegű elvárásaid, de azért irreálisak ne legyenek.

Aki ilyen kapcsolatot keres, azzal törvényszerűen van valamilyen probléma.

Ha nem külsőleg, akkor pszichésen/mentálisan.

Velem is van…

Ha mondjuk egy 5/6 pontos a pasi, Te meg 9-es vagy, akkor legalább megnyugodhatsz, hogy valószínűleg szimplán a a saját szintjénél jobb nőt akar és mindössze ennyi az egész, ami miatt sugarbabyt keres…

Ne várd, hogy úgy nézzen ki mint egy hollywoodi szépfiú, okos, művelt is legyen amellett hogy pénzzel, mert ez teljesen irreális.

Ha minden téren jó, akkor vagy szerelemből keres majd párt. Vagy még az is lehet, hogy valaki pont hogy neki fizet a társaságáért…

A “nem akárkivel mennék el pénzért” részre meg azt tudom mondani, hogy persze ez természetes… Viszont azzal remélem tisztában vagy, hogy egy sugarkapcsolatban általában nem csak szexet kell nyújtani!

Mert a megfogalmazásodból kicsit nekem az jött le, mintha ezt hinnéd.

2022. jan. 6. 21:28
 13/21 anonim ***** válasza:
45%
#11, milyen válogatósak a prostik mostanában.
2022. jan. 6. 21:53
 14/21 anonim ***** válasza:
46%

Én persze nem vagyok sugardaddy, de azért le írnám a tapasztalataimat.

Emlékszem, mikor először hallottam erről a kapcsolatról, nagyon érdekelt a dolog, eléggé kíváncsi lettem. Sok kutakodás után regisztráltam a már előttem is említett Puncs nevű oldalra. Eleinte kíváncsiságból, aztán ha jöttek az ajánlatok, általában kétféle opciót választottam. Vagy el utasítottam őket, vagy beszélgettem velük, de amint jött az, hogy na találkozzunk, be ijedtem, és el tűntem. Sajnos egyet kell értsek sokakkal, rengeteg ilyen lány van, aki szintén ezt csinálta/csinálja. Viszont regisztrációm után pár héttel töröltem is magam Puncsról. Úgy gondoltam, nem az én világom. Aztán egy kis idő elteltével újra regisztráltam, immár majdnem egy éve fent vagyok. Újbóli regisztrációm után, talán 3-4 héttel, rám írt valaki. Beszélgettem vele körülbelül 2 hétig, aztán nála is jött az, hogy na találkozzunk. Én meg nem akartam megint el tűnni, nagyon vonzott az sb - sd kapcsolat, szerettem volna már nagyon ki próbálni. Így hát találkoztam vele, mondanom sem kell, nagyon féltem, hogy esetleg nem jövök be neki, vagy valami. Szerencsére szimpatikusak voltunk egymásnak, megbeszéltük mi legyen. Így végül kb 4 hónapig voltunk ilyen kapcsolatban, már véget ért, és szexről szó sem volt. Általában a "fizetség" nem pénz volt mindig. El vitt vacsorázni, vásárolni, közös programokban vettünk részt. Ezzel csak szerettem volna a prostis+csak szex állításra rá cáfolni, mert nem csak ilyenek vannak.

Egy sugarbaby 🥰

2022. jan. 6. 22:56
 15/21 anonim ***** válasza:
45%
Ezt lehet persze szépíteni, de akkor is kiárusítottad magadat. Persze egy olyan lánytól, aki egy igekötőt se tud helyesen leírni nem is várunk mást. Aki nem tanul annak marad a prostitúció vagy a segédmunka.
2022. jan. 6. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
#14: mondjuk a pasas se normális, hogy elvert rád egy csomó pénzt, és nem dugott meg.
2022. jan. 6. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

Hát ja elég jól leírtátok mi a helyzet a "cukorpiacon".

A sugarbabyk nagy része szimpla prosti, aki így akar magasabb árfolyamot alkalmanként, vagy lúzerekről havi fix lét lehúzni, esetleg "exkluzív prosti" (több sugardaddyt is futtat egyszerre és hivatásszerűen ebből él).

A sugardaddy jelöltek sem sokkal jobbak. Nagy részük csomagárban akarja letudni a prostizást, el van tévedve az árakkal kapcsolatban, "mekis bérért" akar 20 éves csinos egyetemista lányt kizárólagos jogokkal, de aztán terpesszen neki amikor füttyent havi több alkalommal is. Másik részük kamus, sosem megy el élő találkozóra (ismerős jelenség lehet a netes társkeresés világában ugye?). Avagy éppen stílusban, külsőben, kulturáltságban kritikán aluli a színvonala.

Erős szűrés, szelekció mindkét oldal részéről és a kettő között meg a kereslet-kínálat megtalálja valahol egymást. Teljesen jó amit a #10-es leírt. Itt is igaz ami az életben máshol is: ha minőséget akarsz, annak bizony kőkemény ára lesz. Havi 300k-nál kezdődnek az ilyen történetek, s onnantól felfelé a határ a csillagos ég. Azért már nagyjából elfogadható minőséget kapsz, csak az a kérdés marad nyitva, hogy kizárólagos szponzor vagy-e vagy sem.

2022. jan. 6. 23:45
 18/21 anonim ***** válasza:
80%

OK, tegyünk egy kicsit rendet, mert itt sokan irkálnak, és sokszor nem éppen tényszerűen.

Az egyetlen, amiben kb mindenkinek van igaza, hogy a puncs egy sz@r. Valóban sok a prosti, akik sokkal olcsóbban megkaphatóak a rosszlányokon is, és kevés a valódi SB, bár vannak, ők viszont válogathatnak, és meg is teszik (érthető módon).

Ugyanakkor a SD "kínálat" ugyanolyan gyenge ott (is), ezért koptak ki a valódi SB-k az oldalról, rengeteg a kamus pasi, meg a csóró nyálcsorgató, meg az idős/ronda stb, és fel vannak háborodva, hogy ha a 60 éves papa, aki az első üzenetében leírja, hogy neki a csaj csak a felesége mellett arra kell, hogy időnként jó seggbek.rja, meg amúgy is ha ő fizet az van amit ő akar, persze ezt mnd havi 100k-ért, akkor lepattintják őket.

Ugyanakkor, a jelenség létezik, én most is támogatok, működik, de nehezebb valamivel, mint x éve volt.

Az meg, hogy mennyibe is kerül egy SB manapság, több összetevős kérdés, ezért nincs is rá egzakt válasz. Heti hány találka? Mit vársz el? Mit hajlandó nyújtani? (És baromira nem csak a szex részét illetően.) Stb stb.

Havi 2-300k és 1M között kb bármi lehet (vannak persze extrémebb esetek, de az kevesebb), plusz ha olyan a kapcsolat, lakás, utazás, vacsik, ajándékok, de ezek opcionálisak és kissé más jellegű sztori, de ebbe most nem mennék bele részletesebben.

2022. jan. 7. 08:28
 19/21 anonim ***** válasza:

#18.

Azt mondod rendet teszel a fejekben, közben meg ugyanazt írtad le amit én is, illetve egy másik válaszoló is…

2022. jan. 7. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

Az SD “kínálat” amúgy azért olyan szar, mert nagyon kevés gazdag pasi van…

9.7 milliós országban, jóval több pénzért, luxus életért akár komoly kapcsolatot is bevállaló vonzó nő van mint, amennyi potenciális sugardaddy.

Magyarországon a 10,000. leggazdagabb ember sem olyan annyira nagyon durván gazdag már…

Viszont van több tízezer ilyen csaj/nő, akik pénzes pasit akar.

Ráadásul sok gazdag pasi, klasszikus módon ismerkedik.

Nem fog ilyen oldalakra regisztrálhatni…

2022. jan. 7. 10:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!