Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik többsége miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért van rágerjedve a menyasszonyokra? Hétvégén volt egyik barinőm esküvője és durva volt hogy minden pasi kb majdnem elcsöppent tőle. Csajként én éreztem már kellemetlenül magam. Amúgy előtte azok a pasik rá sem néztek ez a durva.

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 17:41
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
87%
29. Az csak EGY beszélgetés volt. Egy alapján nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. Lányok is megnéznek lányokat, de nem feltétlen azért, mert szexuálisan vonzódnak hozzájuk. Ha egy két leszbi lányt hallanék beszélgetni egy másik lányról, akit sokan megnéznek, még nem állíthatnám, hogy minden lány úgy néz rá, mint ők.
2022. márc. 21. 19:17
 32/34 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem tudom, szerintem valamit nagyon félreértettél. Elég sok esküvőn voltam már de a meghívott férfiak max az illendőség határáig foglalkoztak a menyasszonyal. Nekik teljesen mást jelent egy ruha. Ne hidd hogy minden férfi álmodozó tekintettel hirtelen szerelmes lesz a leendő feleségbe, basszus nem mexikói szappanopera ez. Jézus még az elgondolás is nevetséges.
2022. márc. 21. 21:41
 33/34 anonim ***** válasza:
78%
Az meg, hogy rá van gerjedve..... Alapból aki jó csaj arra rávagyunk. Lehetsz te menyasszony, tanító néni, bolti eladó, bárki. Ha jó vagy, mindegy miben vagy. Nem beszélve arról, hogy szerintem az egy nőnek nem érdem, ha úgy tekintenek rá, hogy " huuuu, de meg.asznám". Mondjuk az a baj, hogy a nők ezt összekeverik a rajongással....
2022. márc. 22. 05:54
 34/34 anonim ***** válasza:
83%

Egy menyasszonyt alapból nehéz megkapni. Nyílván csinos volt a ruhájában, ílletve smink, fodrász, esetleg fátyol is.

Szerintem azért erre elég sok pasi gerjed!!

2022. dec. 28. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!