Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik többsége miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért van rágerjedve a menyasszonyokra? Hétvégén volt egyik barinőm esküvője és durva volt hogy minden pasi kb majdnem elcsöppent tőle. Csajként én éreztem már kellemetlenül magam. Amúgy előtte azok a pasik rá sem néztek ez a durva.

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 17:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Egy menyasszony nagyon szép,csinos ruha,fodrász,ragyog ezen a napon.Nagy trófea megkapni.
2022. jan. 3. 18:33
 12/34 anonim ***** válasza:
76%
Nehéz leírni hogy barátnő???
2022. jan. 3. 18:34
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
mekkora kamu, hogy újév napján esküvőn volt! utána meg vasárnapot ír. Nem tegnapot, hanem vasárnapot! érted???!! Mert azt úgy szokták, hogy január másodikán vasárnap lagziznak és másnap matt részegen mennek melózni. Na persze! Mire jó ez az irgalmatlan sok kamu kérdés? Tele van a tököm ezekkel az idióta, gyerekes kamu huszárokkal!
2022. jan. 3. 18:45
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az lehet, hogy gondolják még ami előtt férjhez megy, szeretne még szexelni idegen pasikkal.
2022. jan. 3. 19:02
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről még nem hallottam. Eddig 1 kivételével csak rokoni esküvőkön voltam, ahol vagy a vőlegény, vagy a menyasszony volt a rokonom, gerjedésről szó sem volt. EGyszer voltam nem rokonon, ott pedig nagyon molett volt a menyasszony, nem jött be.
2022. jan. 3. 19:02
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

7-es és 9-es leírta a lényeget.

Bevallom, engem is izgat a dolog. De csak akkor, ha nem ismerem a menyasszonyt, nem ismerősöm, csak annyit tudok, hogy menyasszony.

2022. jan. 4. 00:30
 17/34 anonim ***** válasza:
56%
Én ismertem olyan nőt, aki az esküvőjén (éjfél után, amikor az újdonsült férj már ülve aludt, olyan részeg volt) elment az exével egy numerára.
2022. jan. 4. 06:21
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Menyasszonyi ruhának mindig is volt egy varázsa, különleges állapot és pillanat ez. Nőként érdekes, hogy nem érted, de igen, a férfiaknak is nagyon tetszik.
2022. jan. 4. 09:07
 19/34 A kérdező kommentje:
14: ki írt olyat hogy újév napján volt? Nem megy az értő olvasás? Vagy mi?
2022. jan. 5. 17:06
 20/34 A kérdező kommentje:
19: milyen varázsra gondolsz?
2022. jan. 5. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!