Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasik többsége miért van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik többsége miért van rágerjedve a menyasszonyokra? Hétvégén volt egyik barinőm esküvője és durva volt hogy minden pasi kb majdnem elcsöppent tőle. Csajként én éreztem már kellemetlenül magam. Amúgy előtte azok a pasik rá sem néztek ez a durva.

Figyelt kérdés

2022. jan. 3. 17:41
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
17: mi izgat ezen ha megkérdezhetem? Bevallom lányként nekem ez kicsit olyan felfoghatatlan. Vagy nem is ez a jó szó rá.
2022. jan. 5. 17:10
 22/34 anonim ***** válasza:
80%
Még a lányoknak és nőknek is különleges a menyasszonyi ruha. Ha nem érted, veled van a baj.
2022. jan. 5. 18:15
 23/34 A kérdező kommentje:
Az egyértelmű hogy a csajoknak különleges a menyasszonyi ruha. Ez nem is volt kérdés. Ha nem tudsz szöveget értelmezni akkor veled van a baj.
2022. jan. 12. 12:06
 24/34 anonim ***** válasza:
>21, engem egy csöppet se izgat, nem is írtam ilyet. Magam se hittem volna, hogy ilyen létezik, ő maga nesélte nekem pár évvel később. Aztán én is megtapasztaltam, hogy nem konfabulált, tökéletesen hiányzott belőle a monogám véna.
2022. jan. 13. 22:12
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Én a terhes nőkre gerjedek. Az jut róluk eszembe hogy jól megk*rták őket.
2022. febr. 8. 11:05
 26/34 anonim ***** válasza:
64%
Nekem meg a menyasszonyokrol hogy nem soká jol meg fogják Őket,izgató lenne még előtte...
2022. febr. 12. 08:38
 27/34 anonim ***** válasza:
85%
Szinte mindenki megnézi a menyasszonyt a szép ruhájában. Mi ebben a pláne? Azt meg honnan tudod, hogy "majd elcsöppentek"? Attól, hogy valaki néz valakit, még nem tudhatod, mi zajlik a fejében. Ha különleges ruhája van valakinek, én is lehet, hogy nézegetem, mi van ebben?
2022. márc. 20. 22:55
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Fel van tuningolva! Smink, fodrász, ruha..... Ettől alapból sexibb, de ezzel te is így lennél. Amúgy meg, ahogyan a csajok gerjednek az egyenruhára, úgy a palik is a nem hétköznapi/csinos (nőies) megjelenésre.
2022. márc. 21. 06:47
 29/34 A kérdező kommentje:
27: Onnan tudom hogy sajnos fültanúja voltam egy olyan beszélgetésnek amiben a menyasszony volt a téma.
2022. márc. 21. 17:33
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
A "boldogító igen" sok mindent megváltoztat! A nejemet mikor megismertem, szűz volt, a kutyának sem kellett. A gyűrű óta nem szinte le sem tudja vakarni magáról az ostromlókat.
2022. márc. 21. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!