Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon durva ha kép alapján a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon durva ha kép alapján a nők 40-45 évesnek mondanak, miközben most töltöttem nemrég a 31. életévemet?

Figyelt kérdés
Vagy ezek csak rosszindulatú trollok? Ja meg azt is mondogatják hogy ronda vagyok.
2021. dec. 30. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor lehet kicsit adhatnál magadra…

Nekem is van harmincas pasi ismerősöm, aki simán 50 közelinek látszik, mert annyira elhanyagolta magát. Úgy néz ki, mint egy lestrapált apuka, akinek még fésülködni, meg öltözködni sincs ideje.

2021. dec. 30. 17:56
 2/7 A kérdező kommentje:
1: Ja igen, azt kihagytam hogy sokáig keményen ittam, az lehet látszik rajtam.
2021. dec. 30. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
Ne aggódj, múltkor mondtad, hogy 20 centis farkad van. Majd az kárpótolja a csajokat.
2021. dec. 30. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
3: örülök hogy így megjegyezted, édes vagy :)
2021. dec. 30. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy múltkor még 18 voltál, jó gyorsan öregszel. Annyi eszed sincs, hogy ne legyen látható a neved.
2021. dec. 30. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi bugyibuci főnyeremeny lehetsz! Én már olvadok, mutass egy kepet kérlek!
2021. dec. 30. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én meg a forditottad vagyok.

20-23nak tippelnek holott maholnap 40leszek.

2023. jún. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!