Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemreg egy buliban kicsit osszekavartam egy sraccal es elvonultunk egy szobaba, ahol levetkoztetett, majd megujjazott es kinyalt, ezt kovetoen kerte, hogy alljak negykezlab es nyomjam ki a fenekem es attert a popsilyukamra es ott kezdte nyalogatni.?
Figyelt kérdés
Nem jutottunk tovabb a sraccal, mert mikozben csinalta nekem ranknyitottak es nagyon kellemetlen volt szamomra ezert abbahagytuk. De szeretnem ezzel a sraccal folytatni, mert nagyon tetszik.
Nem vagyok egyelore olyan tapasztalt szexualis teren, eddig egy fiuval fekudtem le egyszer, ezert szeretnem megkerdezni, hogy szerintetek szeretne fenekbe csinalni? Amivel nem lenne bajom, mert ki szeretnem majd azt is probalni, csak akkor ugy keszuljek fel ra. Szerintetek ez erre utalo jel?
2021. szept. 15. 13:13
3/7 anonim válasza:
Nyilván nem akart ott helyben mindenféle felkészülés nélkül análba nyomni, nem túl higiénikus.
Van aki szeret ott is nyalakodni.
4/7 anonim válasza:
gondolom nem idegenkedik egy anális coitustól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!