Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy zavar titeket ha egy nőnél nagyon látszódik hogy nemrég szexelt?
Szinte mindig,kivétel nélkül nagyon látszódni szokott rajtam mások szerint ha nemrég szexeltem.
Többen mondták hogy nehezen tudnám letagadni az erős bőrpír,főleg arcomnál meg amilyen fejeket vágok,vigyorgok és hasonlók:)
Engem nem zavar kivéve ha szóvá teszik nekem,akkor gyakran zavarba tudok jönni:)Nektek zavaró vagy cikinek gondoljátok ha egy lánynál eléggé egyértelműen látszódnak ezek a jelek?
Engem speciel felizgat...
Én is meg akarom olyankor dugni hamar. :)
Nem érdekelne, csak az hogy én tudok-e vele dugni 😅 (ha szimpatikus és tetszik a lány, ha ez nem áll fent akkor meg az ő dolga mikor kivel dugott)
Ja amúgy nem lehet észrevenni, a "többen" ugratnak hogy észreveszik, te meg veszed az ívet. Egyébként meg egy jó dugás után milyen fejet kellene vágnod ha nem boldogat? :)
Nem lehet észrevenni.:Dmás miatt is lehetsz boldog.
Én egyszer tök ideges voltam, xar napom volt, erre egy bunkó pasi ismi megkérdezte, hogy régen volt-e szex?
Hát pont előtte este henteregtünk egy hatalmasat a pasimmal. Csak reggel felqrt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!