Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen megdugnám a szomszédcsajt, nemrég költöztek ide. Ő fiatalabb mint én, van párja és nekem is?
Néha titokban kilesem, amikor kertészkedik, egész jó alakja van, én meg közben fogom a slagomat és locsolok.
Fantáziálok róla, felizgat szemüveges, de bejön.
Mit tegyek?
Az egy dolog hogy benned semmi hűség nincs, de miért gondolod hogy a szomszédban sincs...?
Ne magadból indulj ki
De most mit vársz tőlünk? Most ha azt mondom, hogy menj és dugd meg, akkor most azonnal fogod magad és átmész megdugni? Mert ha így működsz, akkor adok egy számlaszámot is és oda meg utalást kérnék...
Most értem én, hogy bejön, más is meglesi a szomszéd csajt ha az méltó rá...de most mit akarsz? Én döntsem el helyetted, hogy meg merd-e csalni a csajodat szomszéddal? Nem beszélve róla, hogy a "szomszéd csajnak van-e gusztusa hozzád?" című témakör még szóval se jött...szóval attól, hogy te recskázol rá, még nem biztos, hogy ő bármibe is hajlandó lenne (főleg a pasija mellett) bármire vele
Szakíts a barátnőddel, ha már mást akarsz.
Benne van, hogy a szomszéd csaj nem szakít, és nem fekszik le veled, de csak így egyenes a dolog.
De még így sem tiszta...most arról kéred a véleményemet, hogy szoktam-e jó csajokról fantáziálni (különös tekintettel arra aki a szomszédágban lakik?).
Nyilván mindenki szokott, igen még a csajok is... de ez meg nyilván való, evidens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!