Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen megdugnám a szomszédcsajt, nemrég költöztek ide. Ő fiatalabb mint én, van párja és nekem is?
Figyelt kérdés
Néha titokban kilesem, amikor kertészkedik, egész jó alakja van, én meg közben fogom a slagomat és locsolok.
Fantáziálok róla, felizgat szemüveges, de bejön.
Mit tegyek?
2021. jún. 1. 11:06
11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ekkora gáz ez az egész, mintha mások nem gondolnának vagy fantáziálnának hasonló dolgokról, de lehet itt mindenki mélyen vallásos.
2021. jún. 1. 11:27
12/22 anonim válasza:
Ki írta, hogy gáz hogy róla fantáziálsz?
13/22 anonim válasza:
Igen, kérdező
Jól latod.
Ez a két csoport van.
Az aki bármikor félre lép, és a mélyen vallásos.
14/22 anonim válasza:
De b+ tanuljá' már meg olvasni XD :D
Hát nem ezt mondom, hogy: DE NYILVÁN MINDENKI FANTÁZIÁL A SZOMSZÉD JÓNŐRŐL/JÓPASIRÓL.
Ez köztudott, mindenki csinálja...ok. de még mindig nem értem, hogy mi a kérdés? Igen elmondom megint, mindenki fantáziál a vonzó szomszédról...
15/22 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még vélemények, ki mit, hogy cselekedne hasonló helyzetben, vagy esetleg valaki van ilyen kapcsolatban?
2021. jún. 1. 11:34
16/22 anonim válasza:
Most mit vársz kispajtás, hogy azt mondjuk menj és dugd meg a kertben vagy csináljatok egy négyest? Ha Férfi vagy akkor tudod mit kell tenned - ha nem nyitott a kapcsolatotok akkor leginkább semmit (nyitott kapcsolatban sem sutyiban dugunk félre). Addig meg fantáziálgass, az szabad csak a csajodnak ne mond azt hogy konkrét személyre fantáziálva verted ki.
17/22 anonim válasza:
Nem vagy férfi, csak egy lottyadt virsli van a lábad között.
Egy igazi férfi tudja kontrollálni magát, hűséges és nem egy ösztönlény... szánalmas. Sajnálom a párod
18/22 anonim válasza:
Férfiból az van akinek van gerince. S most mérlegelj hogy hova is sorolod magad.
19/22 anonim válasza:
Semmit!Aki ilyen nyomi hogy felizgatja minden és mindenki,az ne kezdjen párkapcsolatba.
20/22 A kérdező kommentje:
Valami keserű háziasszonyok lehetnek az utolsó válaszolók.
2021. jún. 1. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!