Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemrég szakított az exem, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég szakított az exem, de felvagyok aljzva. Gáz, ha megkérem hogy segítsen?

Figyelt kérdés

5 hónapja nem szexeltünk, egészségügyi okok miatt. Akkor a libidóm nem volt olyan magas. Egy hónapja viszont szakítottunk. A libidóm, és a lelki egyensúlyom is felborult.

Múlt héten találkoztunk, eltöltöttünk egy napot együtt, és szex lett a vége. Én beszéltem erről vele korábban (azaz mi lenne ha csak szex lenne). Azt mondta, hogy nem akarja "lefixálni" hogy akkor mi most szexkapcsolatban vagyunk. Ami esik, úgy puffan. Aznap nem mentem el, viszont rendszeresen találkozgatok vele 1-2 órát. Viszont olyan szinten fel vagyok aljzva, hogy az nem igaz. Magamnak verem ezerrel, de mintha a testemnek ez nem lenne elég. Napi 2x 3x is kiverem, és jónak jó, de nem kielégítő. (Persze elmegyek a végén)

Arra gondoltam, hogy valamelyik nap megkérdezem, hogy nem segítne-e rajtam, de kicsit gáznak tartom. Én még bele vagyok esve, ő viszont már nem szeret. (Ennek ellére vonzódunk egymáshoz)

2021. jún. 17. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne azt kérdezd tole, hogy nem segítene-e neked, hanem inkább úgy kérdezd, hogy nem ér rá találkozni veled és kotetlenul eltolteni egyutt egy kellemes találkozot. Sokkal jobban hangzik.
2021. jún. 17. 15:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát... ööö… elég gáz, pincsizel a szánalomdugásért nem túl férfias viselkedés. Ezzel csak azt erősíted benne, hogy lyuknak nézed.
2021. jún. 17. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 jogos. Elvileg hétfőn lesz közös programunk.

#2 Nem pincsizek, és nem dugni akarok. Se azt hogy leszopjon. Csak hogy segítsen. Rajta múlik, hogy ha megteszi, akkor azt hogyan. Nyilván nem kezdeném rögtön ezzel a dolgot, max ha úgy terelődik a beszélgetés.

2021. jún. 17. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Áhh! Cseppet sem gáz, hogy csak egy lyuknak nézed, pedig Te még szereted! Ahogy esik úgy puffan alapon élvezzétek amíg jó, de hagy elmenni! (Tőled jobbat érdemel!)
2021. jún. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!