Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves nő vagyok és nemrég vettem el egy fiatal srác szüzességét. Viszont nem tartott olyan sokáig. Mit tegyek hogy ne menjen el ilyen hamar?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 16:42
1/10 anonim válasza:
csináld meg inkább a házit, holnap felelés lesz
2/10 anonim válasza:
Hagyd elmenni...utánna jöhet a köv menet. A 2 között felszopod ;)
3/10 anonim válasza:
mindjárt szólok anyukádnak, miket írkálsz ki a netre, házicsinálás helyett.
4/10 anonim válasza:
Kényeztessen téged is, még most neveld bele hogy ha elmegy akkor te jössz.
5/10 anonim válasza:
Mennyi volt kb az a nem túl sok?
6/10 anonim válasza:
Mégis mit vártál egy szűz fiútól, szexmaratont reggelig egy patronnal? Amúgy a férfiak kb. harmadának állandósult korai magömlése van, nem tudják magukat kontrollálni sokan a harmincas, negyvenes éveikben járó pasik sem. Mit tudsz tenni? Te nem sok mindent, mert az önkontrollt magának kell megtanulnia a fiúnak. Ettől függetlenül lehet jó a szex, csak ne a behatolásos résztől várd a csodát. Vezesd rá a hosszú előjáték szépségeire, tanítsd meg nyalni, ujjazni, és ha megérdemli akkor megkaphatja a muffodat is. Ha érzi hogy elmenne akkor vegye ki, higgadjon le egy kicsit, majd tegye be újra. Ő még most tanulja a szexet, a reakciói ösztönösek, nem tudatosak. Nagy mázlista, hogy egy érett nővel gyakorolhat, sok fiatal kan lenne a helyében.
7/10 anonim válasza:
Kamu kérdés, ez Zogyi. :D ( Tudom, rámírt xD )
8/10 anonim válasza:
Hogy mit élvez ebben. A minap azt találta ki h 16 éves szűz aki épp elveszti.
9/10 anonim válasza:
Majd én jól megduglak! Nyomlak egy órán át.
10/10 anonim válasza:
Ja, kamu. A múltkor az volt a kínja hogy attól elélvez ha hozzádörzsöli a farkát a csaja seggéhez. Zogyinak korai magömlés fétise van, erre izgul. Nincs ezzel baj, menjél prostizni fiam. Az még örül is neki ha attól eldurransz hogy odadörzsölöd a farkad a fenekéhez. Kedvenc ügyfelük leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!