Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok ilyen beteges?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen beteges? Miért csak a durva szexet tudom élvezni?

Figyelt kérdés

Kb 30-ból ha 1x igénylem a gyengédebb szexet, de lehet még ennyit se. Nagyon eltolódott ilyen irányba a dolog, hogy kb csak az erőszakos, vad szex izgat. Azt tudom élvezni, ha határozottan elkapnak, megaláznak, megütnek. Igen, tudom hogy sub vagyok, na de akkor is. Sajnos amelyik férfi ilyen az ágyban, az a hétköznapokban is tele van negatív szokásokkal/tulajdonságokkal. Nem találkoztam még olyan hűséges, kedves, udvarias, okos stb férfival, aki ilyen gátlástalan, erőszakos lett volna az ágyban.

Emiatt pedig soha nem lehet majd rendes kapcsolatom szerintem. De logikus is, miféle ember örül annak, ha a párja alig kap levegőt, könnyezik, remegnek a lábai, csúszik a földön stb ki képes így élvezkedni egy nőn, hogy a fejébe nyom egy párnát, lenyomja a torkára a farkát vagy felpofozza stb.

Azt se tudom mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel. Úgy érzem valami baj van az agyammal, hogy csak ezt élvezem. És hogy soha nem lesz rendes kapcsolatom addig, amíg ilyen vagyok. Vagy vállalom a jó szexet és egy toxikus, elnyomó kapcsolatot, vagy pedig lemondok a jó szexről, de lesz egy férjem, aki végre jó hozzám. De egyik se jó megoldás:'( Kb már a sírás kerülget emiatt.

Van itt valaki, aki ilyen helyzetben van vagy volt?

2021. dec. 26. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

barátom egyre jobb dom, miközben az életben egy olyan jámbor ember, hogy el se hiszed

két külöböző dolog :D

2021. dec. 26. 23:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Én a hétköznapokban egyenrangú félként tisztelettel bánok a párommal, az ágyban viszont szeretem elvenni, ami jár. 😏

38F

2021. dec. 26. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, lehet, hogy neked egy swich beállítottságú férfi kell.
2021. dec. 27. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod ismerjük meg egymást!
2021. dec. 27. 02:17
 5/8 anonim ***** válasza:

En ferjem ilyen, nem hiaba mentem hozza :)

Addig meg meeeh, ez a nem fojtogatlak mert pfuj mar volt.kb

2021. dec. 27. 06:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Szívesen vernélek
2021. dec. 27. 06:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Domináns Férfi vagyok! Érdekel a dolog, én azért csinálom. Másabb együttlét én alig tudok élvezni.
2021. dec. 27. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nő vagyok. Nagyon szeretem a vadabb szexet. Vágyom rá. A párom is szereti. Emiatt pedig nem érzem problémának ezt. Akkor nehezebb, ha az egyik fél a gyengéd, másik a vadabb szexet szereti.
2022. jan. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!