Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés volt amikor először nyalták ki a puncitokat?
Figyelt kérdés
Jó élmènyként maradt meg?2021. dec. 30. 00:36
11/19 anonim válasza:
Kíváncsi voltam milyen lesz, meglepően nagyon jó volt.
15/19 anonim válasza:
Furcsa volt de az is közre játszott hogy nem tudtam mire számítsak plusz egy parkolóban volt este a kocsijában
16/19 anonim válasza:
Igen jó élmény volt.
Furcsa volt, de nagyon jó
17/19 anonim válasza:
Először fura volt. Az járt a fejemben, hogy tehát ilyen? Ezt élvezik annyira? :D
De másik pasival azóta jobb az élmény.
18/19 anonim válasza:
Nagyon vártam az első nyalást, amiből nagy csalódás lett. A következő pasitól már nem is akartam, ő meg percek alatt az egekbe repített a nyelvével.
19/19 anonim válasza:
Nagyon jó volt, a mai napig imádom, ha kinyalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!