Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen érzés volt amikor először nyalták ki a puncitokat?
Figyelt kérdés
Jó élmènyként maradt meg?2021. dec. 30. 00:36
2/19 anonim válasza:
Nem igazán tudta hol a csiklóm vagy hogy azzal kellene valamit kezdeni, úgyhogy inkább csak felfedezte ott lent a dolgokat. Néha néha ha odatévedt jó volt de amúgy semmi extra. Azóta se tudta egyik partnerem sem, hogy hol kell nyalni egy nőt, pedig néha próbáltam irányítani őket.
3/19 anonim válasza:
Utolsó a mostani pasid sem tudja?Korod?
4/19 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon jo emlek a mai napig felizgat
2021. dec. 30. 01:25
5/19 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lesz, és nagyon izgató volt a helyzet. Nem tudtam elélvezni, és eléggé újszerű inger volt, nem volt rossz.
7/19 anonim válasza:
Közepes és a jó között - de csak azért mert voltak érzelmek. A pasik többsége a csiklót alig találja meg, mechanikusan, érzés nélkül nyal mintha egy adag fagyit akarna beküldeni 2 perc alatt.
8/19 anonim válasza:
erre többször is reagáltam már, hogy mert te szerinted rögtön tökéletesen sz*ptál? amelyik pasi fogékony rá, és fontos a partnere, tessék megtanítani rá, nekünk nincs p*ncink, honnan kéne pontosan tudnunk? amelyik persze sz@rik rá, hogy változtasson a technikán, az kuka 🤷
10/19 anonim válasza:
Rossz volt, a mai napig utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!