Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Simogatta mar fiu a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Simogatta mar fiu a puncitokat? Milyen erzes?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 22:41
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon jó, teljesen más mintha magamnak csinálnám
2021. nov. 24. 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Simogatta is meg újjazott is. Nagyon jó érzés.
2021. nov. 24. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem bzmeg, csak messziről nézi aztán elélvezünk és annyi.
2021. nov. 24. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen, és nagyon jó érzés.. Tényleg teljesen más mint mikor magamnak csinálom.
2021. nov. 24. 23:18
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jo erzes
2021. nov. 24. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg jó érzés pláne ha többet is csinál
2021. nov. 24. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó
2021. nov. 25. 07:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagyon jó érzés.
2021. nov. 25. 08:35
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Szex közben mindig. De mielőtt még elvesztettem, akkor is volt, hogy mondjuk egymás mellett ültünk, csókolóztunk, ölelkeztünk, és közben nadrágon keresztül is ujjazó, és simogató mozdulatokat végzett lent. Illetve a szalagavató táncunkban is volt egy olyan emelés, ahol elvileg a combom belső felét kellett volna megfognia, és úgy emelni. A próbákon úgy is csinálta, viszont élőben a puncimnál fogott meg, és amennyire tudta, megsimogatta. Akkor ott nem foglalkozhattam vele, de utána amint lehetett, beszéltem vele, és megkérdeztem, hogy miért csinálta ezt. Azt válaszolta, hogy kiakarta próbálni, hogy mit reagálok rá, és bocsánatot kért, hogy beleegyezésem nélkül simogatott intim helyen. Mondtam, hogy igazából nem volt gond, érdekes volt a helyzet, és igazából tetszett is, hogy így megfűszerezte a táncot, csak zavarban voltam, meg nem tudtam mire vélni. Amúgy nem volt, és nem is lett semmi közöttünk.
2021. nov. 27. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lány!
2021. nov. 27. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!