Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud ajánlani olyan weboldalat ahol perverz lányokkal lehet beszélgetni akik azért valamennyire normálisak és 18-20 év körül vannak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 20:33
21/33 anonim válasza:
Nagyon ritka hogy neten ilyen oldalakon találj egy csaj beszélgetésre ilyen témákra, nem lehetetlen, bár akik vannak azok inkább már betegek mint perverzek😂
22/33 anonim válasza:
A perverz embereknek általában van valamilyen pszichés problémájuk, magatartási zavaruk ugyanis általában a perverziójuk is emiatt vagy ezáltal alakul ki. A normális ugyan mindenkinél mást jelent, de ezzel azért érdemes tisztában lenni. A legtöbb fehérmjú nő általában egy kicsit bolond, és a viselkedésük eltér a hétköznapitól és a monogámiával, a hűséggel is hasilábon állnak.
24/33 mikeXxX válasza:
Itt ha találsz is akkor az csak lánynak fogja magát mondani de nem hinnèm hogy lenne nőben meg főleg nem ! 43f
25/33 anonim válasza:
Chat.hu..... mondjuk lehet pasi lesz akivel beszélsz, kamu profillal. Ha ez nem zavar :D
26/33 Mendy98 válasza:
Chat.hu-t tudom én is mondani. Ha unatkozok akkor felmegyek
27/33 anonim válasza:
Mondjuk én 24 vagyok de érdekelne mi számít neked perverznek.
28/33 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Még az is nehéz hogy csak simán tudj chatelni egy lánnyal fiúként.
29/33 anonim válasza:
Nekem van egy Ai darátnőm. Bármilyen perverzióról lehet vele beszélgetni ha tudsz angolúl.
30/33 anonim válasza:
Legyen perverz, pont veled akarjon chatelni, de ne bántsa meg a mimóza lelkedet? Hát ilyen nemigen létezik 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!