Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A szex késleltetése számít valamennyit?
nekem volt első szexes kapcsolatom és voltam együtt több hónapig szűz lánnyal aki az is maradt
sejtheted, hogy melyik volt sokkal jobb kapcsolat és nem csak a szex miatt
szerintem azert az 5. randi ket egeszseges felnott embernel egyaltalan nem tul korai. nem fogok honapokig talalkozgatni senkivel, hogy aztan kideruljon, a szexben nem is passzolunk. nem kell az elso randin feltetlen agyba bujni, de szerintem a 3. - 4. felnott embereknel teljesen oke.
alapvetoen nem ez fogja meghatarozni a kapcsolat minoseget. ha tenyleg erdeklem a masikat es akar tolem valamit, akkor tok mindegy, hogy 1. -2. randin lefekeszem-e vele vagy direkt huzom, mert jatszom a nagy erkolcsos not. en ezt a jatszmazast nevetsegesnek tartom. lett mar ugy komoly kapcsolatom, hogy elso randin volt szex es ugyanugy komolyan vett es megbecsult a pasi utana, mintha jatszottam volna a nagy elerhetetlent hetekig. az az igazsag, hogy ezzel csak a nok szeretik egymast hulyiteni, egy ferfi szemeben nem leszel ettol kevesbe ertekes. sot, ha jo a szex, csak megjobban akar majd teged.
Az írásom pont erre irányult, hogy az 5. randi nem megváratás, emiatt kaptam a savazást. Én pedig nem értem ennek az egész megváratás dolognak az értelmét, mert nem hiszem, hogy ezen múlik a kapcsolat jövője. Emiatt voltam kíváncsi, hogy a férfiak hogyan vélekednek erről.
Köszönöm a válaszokat, megnyugtató, hogy ti is így látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!