Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mikor veritek, akkor addig húzzátok, hogy a makkról teljesen lejön a bőr, vagy valamennyit fedi?
Nálam változó, és szerintem mindneki másképp szereti.
Én általában ha csak simán verem, akkor csak a feléig szoktam lehúzni. Van amikor több időm van, akkor pedig teljesen és izgatom a makkomn, eljátszok a farkammal rendesen.
Olyan gyorsan húzkodom h nem látszik.
Mivel picike, így kicsiket is húzkodok rajta, de le tudom húzni a kupakról a bőrt simán.
Nálam is változó, és egyetértek az előzővel, szerintem mindneki másképp csinálja, ahogy szereti, ahogy megismerte a testét.
Én általában csak csak a feléig szoktam lehúzni, majd vissza. Nekem így élvezetes, bár van amikor Flashlightot használok, ott azért teljesen hátramegy. Teljesen egyébként a maximum merevségnél nem szoktam hátrahúzni teljesen, mert eléggé vastag a szerszám, és olyankor már feszül a fityma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!