Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérebb nőket kedvelő pasik: mennyire vesz vissza a vonzódásotokból, ha egy duci nő még hízik valamennyit? Hol van a határ, ahol már nem tetszik?
Csak hogy számokhoz kössem, 169 cm, 92 kiló.
26/N
Szerintem akik kifejezetten a kövér nőkre buknak, azoknál a határ a csillagos ég. Én kaptam már meg ilyen pasitól, hogy az 170/72 adataimmal neki túl sovány vagyok, számára 100 kilónál kezdődik egy nő...
A jelenlegi párom világéletében (tehát már kamaszkortól) a husisabb (combos-segges-melles) nőkre bukott, neki pont jó vagyok az alkatommal, de ha jelentősen híznék, vagy fogynék, akkor már nem lennék az esete.
Számomra nincs határ, de ne hízz meg csak azért, hogy tetsszél valakinek. Mint ahogy a mondás tartja: "mindig legyél önmagad, kivéve ha lehetsz unikornis, mert akkor legyél mindig unikornis :D"
Viccen kívül, bejönnek a duci nők, szerintem nem vagy olyan kövér, simán elfogadnám ha lenne ilyen barátnőm és hízna 10-20 kilót. :)
24/F
Függ a magasságtól, alkattól. 169 centihez 92 kiló teljesen jó. 110-ig még belefér, felette nekem már kezd sok lenni.
Mutatsz képet az alkatodról?
180 centisen vagyuk ugyanennyi kiló, szóval megnyugtatóak a válaszok...
Tudom, nem nekem szól a kérdés, de véleményem szerint ez is, mint minden, egyénfüggő. Az itteni válaszok nem mérvadóak a választott pasi véleményével szemben. De közvéleménykutatásnak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!