Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol húzódik a határ a 'tetszik' és a 'szerelmes vagyok belé' között?
Figyelt kérdés
Miben nyilvánul meg az, ha már nem csak tetszik, hanem szerelmes vagy a kiszemeltedbe?2015. márc. 3. 10:55
1/7 anonim válasza:
Ezt megérzed ;) Összehasonlíthatatlan a két érzés.. :) 20f
2/7 anonim válasza:
Ott, hogy nem kérdezed itt meg, ha szerelmes vagy, mert tudni fogod.
3/7 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy, akkor csak rá gondolsz az ébren töltött időd nagy százalékában, mindenről ő jut eszedbe, éjszaka vele álmodsz, arra vágysz, hogy érintsd, öleld, csókold, hogy mindig a közelében lehess, azt akarod, hogy boldog legyen, mindent megteszel, hogy mosolyogjon és csillogjon a szeme, egyes-egyedül ő kell neked, eszedbe sem jut más. CSodálatosnak tartod, élvezed, hogy vele beszélhetsz, minden tulajdonsága vonz (külső,belső), és úgy érzed, ő a másik feled, átérzed, amit ő érez, ha csak mellette vagy, nyugalom és izgatottság önt el. Össze sem lehet hasonlítani a "tetszik"-kel, ami inkább csak azt jelenti, hogy megtetszik a külseje.
4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván kialakul a szerelem, van átmenet a kettő között. Azt mondanám, hogy erzek valamit iránta, de szerelmes nem vagyok.
2015. márc. 3. 11:02
5/7 anonim válasza:
Akkor nem vagy szerelmes, ha csak érzel iránta valamit, de ennyi. Ha szerelmes leszel, csak és kizárólag ő fog járni a fejedben, és rá sem fogsz tudni nézni más pasira, na meg a hormonjaid is teljesen megfognak bolondulni :D Úgy érzed majd magad, mintha a fellegekben járnál, és sajnos a rossz dolgok pedig kegyetlenül fájni fognak. :( Ha csak tetszik, nem visel meg igazán semmi vele kapcsolatban.
6/7 anonim válasza:
Nincs átmenet a kettő között, úgyhogy elég pontosan elhatárolhatóak. Aki tetszik, azt elfogadnám, de akibe szerelmes vagyok, azért bármit megtennék... Lehet, hogy azért is tennék meg dolgokat, aki tetszik, de nincs mögötte az a hajtóerő, hogy nekem csakis ő kell. Ott csak annyi van, hogy jó lenne, ha végre lenne mellettem valaki, akivel nagyjából értjük egymást és szimpatikus.
7/7 anonim válasza:
csak akkor lehetsz szerelmes,ha a személyiségét is ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!