Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulóba van egy kapcsolatom, érdemes lenne beszélni az intim méretről? Csak azért mert az átlagnál nagyobb valamennyivel és volt már, hogy ez miatt nem jött össze a lánnyal :/
Figyelt kérdés
2019. máj. 7. 20:32
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem kell,mindenki azzal érkezik egy kapcsolatban amit a sorstól kapott.
2/13 anonim válasza:
Szerintem, majd ha odajuttok :).
3/13 anonim válasza:
Mert mekkora? Szerintem nem kell, szeretik fogdosni stb
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, 17-18cm között kb
2019. máj. 7. 20:41
5/13 anonim válasza:
az nem szamit olyan kimgasloan nagynak🤣
6/13 anonim válasza:
Nem kell ügyet csinálni belőle, akkor ő se fog.
7/13 anonim válasza:
Nem kell, mert lehet akkor a lány azt hiszi h ezzel dicsekszel,
Nem sok lánynak nem jön be a nagy pénisz.
De a 17-18 cm sztem még belefér. Úgy írtad h azt hittem h 20+os :D
L
8/13 anonim válasza:
Ez meg epp elvezheto, de nem akkora, hogy kulon figyelmeztetni kelljen.
9/13 anonim válasza:
Páromé 22/5.
Megis együtt vagyunk 7 éve. Jól kell használni. ;)
32N
10/13 anonim válasza:
17-18 az átlag nagy de nem extrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!