Oszkár/telekocsi/stb. melyik autót érdemes választani ha a minél nagyobb lábtér a lényeg?
Eddig vonattal jártam, ott negyedórát leszámítva a maradék 2 órát végig álltam, most oszkározni fogok (Pest-Miskolc) melyik típus a legjobb? Azt tudom régebbről, hogy a Fiat Multipla az tutira kerülendő, s talán az ilyen 7+ személyes kisbusz szerűségek a legjobbak. Nektek mik a tapasztalataitok?
Persze kár beírni olyat, hogy az xy 30M+ HUF-ba kerülő autóban nagy a lábtér, mert olyannal úgy sem oszkároznak, szóval maradjunk meg kérem a realitások talaján :)
Köszönöm!
ilyenek vannak pl.:
RENAULT TRAFIC, 2019
Ford Transit, 2012
Opel vivaro, 2008
Mercedes-benz vito-tourer, 2019
Volkswagen Scirocco, 2008
Ford Tourneo , 2014
Chevrolet Lacetti, 2007
Suzuki Liana , 2004
Opel Vivaro, 2016
Skoda Octavia, 2006
Opel Vivaro, 2002
Fiat Ducato Panorama, 2009 (ez a legnagyobb, nem?)
Audi A6, 2005
Opel Astra, 2017
Renault megan, 2004
Citroen C5, 2006
Mercedes Benz Vito, 2012
még a seat arosamban is nagy a lábtér az anyósülésen, 180 centiig kényelmes
megbeszéled a jobb 1et ahogy az első is írta, és még egy moped autóban is jól érzed majd magad
skoda superb a hátsó lábtérkirály.
de a skoda octavia (nem első generációs) és a kia ceed is nagyon tágas hátul.
a drága autókban sem feltétlenül nagy a hely hátul, kivéve a merci S klasse meg az Audi A8L. az A4-es audi pl. kifejezetten nyomorgós...
a listádból audi a6, merci vito tourer és az octavia, citroen c5 jó.
transit, ducato, és egyéb sima furgonok, a vezetőnek nagyon kényelmesek, az utasoknak nagyon nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!