Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm megkért, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megkért, hogy borotváljam a fanszőröm, mert gusztustalan. Ez normális? 26F

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk össze és eddig semmi gond nem volt, hogy szőrös a farkam. Aztán most előjött azzal, hogy az eddigi partnerei mind kopaszok voltak és nem bírja tovább, hogy nekem natúr, plusz undorodik szőrős farkat szopni.

Tény, hogy sose borotváltam se a farkam felett se a zacsit, de eddig sose szóltak meg így miatta. Én nem akarom borotválni, mert kisfiúsan nézne ki. Azonkívül élvezem, hogy a szőrömben eltűnik a puncija. Hogy kezeljem a helyzetet

2021. dec. 28. 19:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
Ha egyébként élvezettel cumizza a farkad nem hiszem, hogy ez akkora kérés lenne. Én szó nélkül leborotválnám csak szopjon rendesen továbbra is.
2022. jan. 17. 13:58
 32/37 anonim ***** válasza:
82%

De ezt miért tőlünk kérdezed? A párod volt annyira rendes, hogy ezt veled akarja megbeszélni, nem a gyakorira jön fel, hogy a másik ember háta mögött vadidegenekkel beszélje ezt ki.

Üljetek le, beszéljetek.

De igenis el lehetne fogadni, hogy nem mindenkinek jön be a teljesen szőrös pénisz, ahogy a teljesen csupasz punci sem. Beszéljétek meg, miért zavarja a szőr. Higiéniával minden rendben? Szerintem tök jó kompromisszum lehet, ha rövidre vágod, akár fazonra is.

Mindenhol zavarja a szőröd, vagy csak pl ami ránőtt/rálóg a farkad tövére, amit szop? Azt tényleg le lehet szedni egy borotvával, mindkettőknek jobb lenne. A farkad feletti részt meg max rövidebbre nyírhatod.

2022. jan. 19. 08:31
 33/37 A kérdező kommentje:

Egy csomó értelmes válasz érkezett, nem gondoltam volna. Köszi srácok/lányok. Megbeszéltük a helyzetet, ami nekem fura volt, mert mindig teljesen normálisnak gondoltam, hogy szőrös a farkam, még ha esetleg talán nagyobb meg sűrűbb is, mint másnak. Azt hittem ez nem gond, mert eddig tettek rá megjegyzést, de még ennyire nem toltak le miatta. :D

Így tettünk: kaptam egy testszőrnyírót, amivel ilyen 1,5 centisre nyírom a szőrt kb, a tövénél, ahol nagyon ránő leborotválom és csupasz a zacsi is. Hát azóta a zacsim is cumizza és nagyon jó.

1,5 centinél rövidebbre nem szeretném, mert nekem nem tetszene borostásan. A barátnőmnek a csupasz vagy a borostás tetszik. Amúgy így vágva tényleg nagyobbnak látszik.

2022. jan. 22. 15:41
 34/37 A kérdező kommentje:
Hamarosan lesz majd a szülinapja és arra gondoltam, hogy akkor meglepem azzal, hogy kopaszra borotválom
2022. jan. 22. 15:42
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Majd meséld el milyen volt a meglepetés!:)
2022. jan. 22. 15:47
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

#32 vagyok.

Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek és kompromisszumra jutottatok. ÉS hogy kellemes volt neked is a végeredmény. :)

2022. jan. 22. 17:49
 37/37 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ez normalis.
2022. jún. 8. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!